05-24-2016, 05:56 PM
یا حضرت کامویی!
گرافیک آقا فوق العاده ست!!
مهم ترین بخش این بازی داستانشه! اگه آشغال هم باشه که مطمئناً نمی شه حتماً می خرمش! ولی خوب معلومه DONTNOD آشغال نمی سازه از Life Is Strange مشخصه! این بازی هم باید مثل اون یه شاهکار داستانی باشه! نمایی که از داستان ارائه دادن به شدت جالب و قابل توجه هست! امیدوارم خوب از پس داستان بربیان!
خیلی ممنون به خاطر ترجمه و خبر دوست عزیز! یه چند مشکل کوچیک وجود داره که بهتره برای خبرهای بعدی رعایت کنید.
اول این که تصاویر رو بهتره وسط چین کنید. این جوری به زیبایی متن و خبر اضافه می شه.
مشکل دوم رعایت نکردن نیم فاصله هست. در کلماتی مانند می دهد، آدم ها و ... شکل صحیح نوشتاری شون این هست: میدهد، آدمها.
سومین مشکل هم بعضی غلط های املایی هست که با یک بار دور کردن متن حل می شه.
بازم خسته نباشی بابت ترجمه بسیار روان و عالی بود.
امیدوارم از ایراد گرفتن بنده ناراحت نشده باشی. من خودم پر از ایرادم!
قصدم فقط کمک کردن به شما دوست عزیز و بهبود مهارت فوق العاده تون در ترجمه اخبار بود.
موفق باشید.
.gif)
مهم ترین بخش این بازی داستانشه! اگه آشغال هم باشه که مطمئناً نمی شه حتماً می خرمش! ولی خوب معلومه DONTNOD آشغال نمی سازه از Life Is Strange مشخصه! این بازی هم باید مثل اون یه شاهکار داستانی باشه! نمایی که از داستان ارائه دادن به شدت جالب و قابل توجه هست! امیدوارم خوب از پس داستان بربیان!
خیلی ممنون به خاطر ترجمه و خبر دوست عزیز! یه چند مشکل کوچیک وجود داره که بهتره برای خبرهای بعدی رعایت کنید.
اول این که تصاویر رو بهتره وسط چین کنید. این جوری به زیبایی متن و خبر اضافه می شه.
مشکل دوم رعایت نکردن نیم فاصله هست. در کلماتی مانند می دهد، آدم ها و ... شکل صحیح نوشتاری شون این هست: میدهد، آدمها.
سومین مشکل هم بعضی غلط های املایی هست که با یک بار دور کردن متن حل می شه.
بازم خسته نباشی بابت ترجمه بسیار روان و عالی بود.
امیدوارم از ایراد گرفتن بنده ناراحت نشده باشی. من خودم پر از ایرادم!
.gif)
موفق باشید.
.gif)
![[تصویر: e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]](http://uupload.ir/files/e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png)