امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5=2+2 | تحلیل مفاهیم و بررسی تئوری توطئه‌های Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
با سلام خدمت نویسنده‌ی محترم، جناب بهرامی عزیز.
الحق والانصاف مقاله‌ی بسیار جذابی بود. البته بنده مقاله رو از داخل سایت مطالعه کردم و واقعا از برخی نکات و گفته‌ها (با اینکه بخشی از اون‌هارو می‌دونستم) لذت بردم. اما خب صادقانه بخوام بگم، مقدمه اصلا به دلم ننشست! دلیلش هم اینه که دایره‌ی واژگان به‌کار رفته در مقاله به طرز عجیبی باعث کندی و به قول دوستان اهل حال، «چِقِر» شده. درسته که سطح دانش فنی هم مهمه، اما واقعا افراط توی هر زمینه‌ای جنبه‌ی خوبی به مقاله نمیده. متاسفنه توی این مقاله به طرز عجیب و به وفور شاهد کلماتی هستیم که به جرعت می‌تونم بگم که خیلی از بزرگان سایت هم هنوز معنای اون رو نمی‌دونن و این قابل انکار نیست جناب بهرامی. توی بخشی مثل مقدمه خیلی زود خواستم از مقاله دست بکشم! چون احساس کردم جملات بســــــیار متکلفی در مقاله استفاده شده، اما وقتی یکم از مقدمه که جلوتر رفتم متوجه‌ی شیوایی و محتوای بسیار غنی مقاله شدم و همین شد که تا تهش رفتم...
یه موضوع هم در مورد این‌گونه نگارشات بدم چون فکر می‌کنم این موضوع کم کم داره توی سایت‌های مثل گیمفا شیوع پیدا می‌کنه. اولاً اینکه قُلمبه سُلمبه نوشتن هیچ‌گاه به معنی سطح دانش یک نویسنده و یا کیفیت بالای یک مقاله نیست! توی جامعه‌ای مثل جامعه‌ی گیمر‌ها به هیچ وجه اینجور مقالات مورد استقبال قرار نمی‌گیره!!! به جرعت می‌تونم بگم که 99% دوستانی که مقاله رو نقد کردن یا ازش تعریف کردن، حتی یک خط از اون رو هم مطالعه نکردن! اصولا اگر مقدمه‌ی یک مقاله به دل خواننده نشینه، باعث میشه که فرد مستقیماً بره سراغ عکس‌ها و متن زیر اونارو بخونه و در نتیجه جملاتی که نویسنده‌ برای نوشتنش زحمت کشیده رسماً بی‌ارزش تلقی میشه و...
در کل باید بگم لذت بردیم جناب بهرامی. به شخصه از خوندن مقاله لذت بردم و به مابقی مشکلات کاری ندارم...
موفق باشید S0 (29)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 5=2+2 | تحلیل مفاهیم و بررسی تئوری توطئه‌های Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - توسط سجاد محمدی پور - 05-25-2016, 02:45 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,994 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,101 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,127 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,563 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,279 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان