05-26-2016, 07:55 PM
Cyberpunk 2077 به E3 نمیآید اما یک بازی دیگر از سازندگان Witcher را خواهیم دید
مدت زیادی تا آغاز رویداد E3 2016 باقی نمانده و سیدی پراجکترد که بیشتر به علت ساخت سری The Witcher شناخته میشود، گفته Cyberpunk 2077 در E3 حضوری نخواهد داشت. مارسین یوونسکی، رئیس سیدی پراجکترد به سایت یوروگیمر چنین گفت:
نقلقول:ما هنوز کارهای زیادی را باید برای Cyberpunk 2077 انجام دهیم. احتمالا در E3 حضور خواهیم داشت و چیزی را در آنجا نشان میدهیم اما من فقط میخواهم روشنسازی کنم که Cyberpunk 2077 نیست!
بازی مرموزی که آنها قصد نشان دادن آن را دارد چه میتواند باشد؟ احتمالا همان عنوان معرفی نشدهای خواهد بود که سیدی پراجکترد اولین بار در اوایل سال جاری در رابطه با آن صحبت کرد. انتظار میرود که این بازی در سال ۲۰۱۶ منتشر شود یا حداقل برای عرضه در سال جاری مورد بحث قرار دارد! چیزی که جالب بهنظر میرسد، این است که بازی جدید سیدی پراجترد نوع جدیدی از فرمت بازیهای ویدیویی خواهد بود که در گذشته برای این استودیو، ناشناخته بود.
از یوونسکی سوال شد آیا همین عنوانی که در رابطه با آن صحبت کردیم قرار است در E3 نشان داده شود که او در پاسخ گفت:
نقلقول:خواهیم دید!
سایت یوروگیمر در ادامه پرسشهای خود گفت که آیا بازی جدید آنها به سری The Witcher مربوط است یا خیر که یوونسکی بازهم جواب مشخصی نداد:
نقلقول:زمان، همه چیز را مشخص خواهد کرد.
Cyberpunk 2077 در بین سالهای ۲۰۱۷ الی ۲۰۲۱ منتشر خواهد شد. انتظار چیز جدیدی از آن را تا زمانی که سیدی پراجکترد، یک نمایش بسیار خوب و قابل توجه را برای آن آماده نکند نداشته باشید. یوونسکی میگوید:
نقلقول:در حال حاضر تا زمانی که بتوانیم یک چیز خوب از Cyberpunk 2077 را نشان دهیم، صحبت کردن پیرامون آن را به پایان میرسانیم چون این روشی است که ما بازیها را میسازیم. حرفهای زیادی در رابطه با اینکه احتمالا چه چیزی میتواند باشد یا تا چه اندازه بزرگ است بههمراه موارد دیگری وجود دارد.
او در ادامه افزود:
نقلقول:عنوان جدیدی که بهزودی توسط سیدی پراجکترد منتشر میشود، بسته گسترشدهنده Blood And Wine برای عنوان The Witcher 3: Wild Hunt خواهد بود که آخرین ماجراجوییهای گرالت است.وقتی که آن را نشان میدهیم، باید آن را به نمایش بگذاریم و در رابطه با آن توضیح دهیم! بنابراین من میخواهم کاری کنم که مردم چیزی از Cyberpunk 2077 تا یک زمان مشخصی نخوانند.
گیمفا / سعید شیخیپور ۶ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۸:۵۱ /