05-27-2016, 12:13 PM
(آخرین ویرایش: 05-27-2016, 12:16 PM، توسط Punished Snake.)
نقلقول: من به نظر من بهتره این افکار در مورد داستان رو فراموش کنیم که یه چیزی کاملا توهم بوده یا اینجور چیزای خیلی عجیب غریب.معموله که اسماعیل بیگ باس بود .. شاید بعضی رفتار هاش توهم بوده .. و شاید صورتش هم توهم بوده ( از اونجایی که مدل صورتش زیر بانداژ مدل صورت پزشک بوده ... و ونوم هم که توهم بیگ باس بودن داره ..
شاید کل بازی توهم نباشه اما یه بخشهاییش میتونه توهم باشه. بههرحال وقتی کوجیما میگه این یه فضای خالی هست که طرفدارها پرش میکنن، میتونیم از هر راهی پرش کنیم. همه فرضیهها تناقض دارن، یکی تناقض زیاده، یکی هم کم که کاری با اونها که زیادن نداریم.
نقلقول: مثل نوار هایی که بعد از مرحله آخر داریم و اون نوار ها چیزایی مثل بیگ باس بودن اسماعیل رو تایید میکنه و ... که خیلی راحت میشه به همشون اعتماد کرد ! ... یه جورایی دیگه کوجیما این قدر ها هم دوست نداره سورپرایز و گیج کنه ! .. همونطور که دوست نزدیکش "یانو" هم درمورد بازی حرف زده و اصلا درمورد این توهمات و مبهمات حرف خاصی نزده ... و هدف اصلی رو اشاره کرده)
اعتماد به بازی خیلی سخته. پارادوکس از هر گوشهی بازی میباره وگرنه اگه این تناقضات زیاد نبود مطمئناً اینها رو یه حقیقت مطلق میدونستیم. اول، چرا اونجا که بیگ باس سوار موتور میشه هوا روشنه؟ اگه قراره Outer Heaven بسازه چرا روی لباسش لوگوی Diamond Dogs هست؟ چرا پل پشت سرش که صاعقه بهش خورده بود سالمه؟ چرا تو آمبولانس از سمت راست مییاد سمت چپ؟ چرا وقتی ونوم اسنیک آینه رو میشکونه پشت در آرم OH هست ولی رو لباسش هنوز آرم DD؟ سایکو مانتیس چیکاره بود؟ بیگ باس که تا سال 1995 باید تو خفا میموند با هویت غیرواقعی چهطور قبل سال 1995 میره موزامبیک و جاهای دیگه و نائومی هانتر و گری فاکس رو نجات میده اون هم با هویت اصلیش؟ نوارهای پاز و پاز هم که توهم بودن. کلی چراهای دیگه هست که باعث میشه به بازی اعتماد نکنیم. حالا اگر تناقضات فقط تو شمارههای دیگهی بازی دیده میشد خیلی اهمیت نداشت، ولی چرا کسی مثل کوجیما که اینقدر رو جزییات بازی حساس هستش و حدود 6-7 ساعت نوار گذاشته و سیر تا پیاز همهچیز رو توضیح میده یهو مییاد تو پایان اینقدر بیدقتی میکنه؟ که البته بیدقتی نیست و صرفاً جهت باز گذاشتن پایانه.
ممنون از نطرتون.
نقلقول: چون اگه واقعا بیگ باسه و مثلا ۹ سال حالش بد بوده و کما بوده.بعد ۹ سال دیگه نیازی به بانداژ نداره
اونو جوری بانداژ کرده بودن که انگار همین الان از زیر تریلی بیرونش کشیدن
اون ماسک هستش. حتی اگه بگیم باند هم باشه طبیعیه باندپیچی کرده باشه تا ونوم اسنیک به خودش شک نکنه.
نقلقول: نکته جالب این جاست که از پرستار ها و سربازای دشمن هم حتی حرکاتش بهتر و سریع تر انجام میشه
یک چشمش کوره و چشم دیگرش آبی رنگه.
برعکس، بیگ باس داخل فانتوم پین بدون شک ضعیفترین بیگ باس بود. حتی تو متال گیر سالید 4 با اون پیری و تازه از کما در اومدن خیلی راحت سالد اسنیک رو CQC میزنه روش. ولی اینجا به بدترین شیوه با کوآیت میجنگه. البته بعضی جاها حرفهای عمل میکنه مثل پرت کردن صدا خفهکن و اینکه چهطور تکنفری با یه آدم علیل کل بیمارستان و تشکیلات سایفر رو دور میزنه. کلاً حرکات بیگ باس عجیبه، یه جا آماتوره یه جا خیلی حرفهای.
چشمش هم من خیلی دقت کردم، کور نیست.
نقلقول: وی تریلر e3 متال یک نوشته به نمایش در اومد و معنیش این بود که تناقض,تناقض میاره.
اشتباه نکنم تکتک تریلرهای بازی رو دیده بودم، اما این جمله رو یادم نیست. کجا نوشته شده بود؟
نقلقول: بیگ باس بودن یا نبودن اسماعیل چیزی را به روند داستانی اضافه یا از آن کم نمی کند
اگه بگیم بیگ باسی تو داستان نبوده کلاً پایان Metal Gear 1 زیر سؤال میره.
نقلقول: برام سواله که اگر ونوم همون پزشکی که داخل هلیکوپتر صدمه دید باشه این همه فنون رو از کجا آموزش دیده؟
مدیک طبق گفتهی بیگ باس همیشه بهترین سربازی بوده که داشته. برای همین به فنون بیگ باس تسلط داره.