06-04-2016, 05:08 AM
(06-04-2016, 02:54 AM)Mr.Payne نوشته است: سلام خدمت شما.
مقالهی خیلی خوبی بود، ولی لازم دونستم به عنوان یک فرد که دانش نگارشیش از شما که سردبیر هستید پایین تره یک نکتهرو بگم، خیلی عذر میخوام.
نقلقول: این سازنده توانا در جدیدترین عنوان خود که Overwatch نام دارد تصمیم گرفت تا سبکهای عناوین قبلی خود را رها کرده و
نمیدونم واقعاََ، ولی فک کنم اگر از علامت نگارشی (،) برای مکث استفاده میکردید، سطح کیفی جمله چه از نظر خوانش و چه از نظر نگارش بیشتر میشد.
نقلقول: این سازنده توانا در جدیدترین عنوان خود که Overwatch نام دارد، تصمیم گرفت تا سبکهای عناوین قبلی خود را رها کرده و
و یک نکتهی دیگه در بخش پایانی مقاله:
نقلقول: از آن دست عناوینی است که همه از انجام آن لذت میبرند و راه سرگرم شدن خود را در بازی پیدا میکنند زیرا که بازی به معنای واقعی سرشار از لذت ناب و بدون آلایشی است که امرزوه زیاد پیدا نمیشود
امرزوه = املای غلط که ممکنه در اثر تایپ سریع و بیش از حد سرعتی باشه،
نقلقول: المانهای مختلف برای شلییک وجود دارند مانند الکتریسیته و
شلییک = شلیک
اینها نکاتی بود که لازم بود بهشما بگم، مقالهی خیلی خوبی بود، مقدمهی مقاله که تاحدودی ارتباط با تاریخچهی شرکت فوقُ الذِکر داره، خواننده رو مجذوب خودش میکنه و این امکان رو میده که تا آخر مقاله رو بخونـه. توضیحات در مورد فاکتورها و عناصر تشکیل دهندهی بازی چه فرعی و چه اصلی، بی نقص بودند و میتونم بگم کاملاََ توانستم با استفاده از این مقاله، حس کسی رو داشته باشم که در حال بازی کردن این عنوان هست.
یاعلی
سلام به شما. اتفاقا بسیار کار خوبی کردید. گاهی ممکنه بعضی از موارد توی سرعت نوشتن و ... جا بیافته و یا فراموش بشه که خیلی خوبه کاربرا بگن تا اصلاج بشه و اصلا مسئله دانش و ... نیست بلکه به طور کلی تعامل داشتن با هم و صحبت در مورد مقالات و... خیلی خیلی خوب و لذت بخشه، حالا گاهی مثبته و گاهی منفی و گاهی توافق نظر و گاهی اختلاف نظر ولی مهم بحث سازنده اس.
در مورد اول بله میشه که ویرگول قرار بگیره تا مکث منتقل کنه و میشه هم نباشه تا به صورت پشت سر هم و بدون مکث خونده بشه. ولی با ویرگول بهتره.
مورد دوم باید بگم که خیر این طور نیست و اشتباه تایپی رخ نداده. کلمه امروزه به معنای "این روزها" هست.
مورد سوم که شلیک هست در سرعت نوشتن از دستم در رفته و ممنون که گفتید.
ازتون تشکر می کنم. خوشحال هستم که مقاله مورد توجه شما قرار گرفته و تونسته همه چیز رو کامل براتون توضیح بده حس بازی رو بهتون منتقل کنه. این باعث خوشحالی بنده هست واقعا و ازتون ممنونم.