06-05-2016, 02:58 PM
(آخرین ویرایش: 06-05-2016, 03:01 PM، توسط saeed aghababaee.)
(06-05-2016, 10:12 AM)ALIREZA A.T.A نوشته است: خیلی ممنون خیلی صدای قشنگی داره
last of us رو خیلی عالی کار کرده بود انچارتد هم همینطور کلا خیلی ماهر هست هم در زمینه motion capture و صدا پیشگی
خیلی متشکرم علیرضا جان. دقیقا همینطوره که میگی.
(06-05-2016, 10:20 AM)Bad Boss نوشته است: سلام
مقاله جالبی بود و چون اشنایی زیادی با بیکر نداشتم، مقاله رو کامل خوندم و لذت بردم
خیلی ساده و روان تعریف کردین و عالی بود، تنها ایرادی ک بشه از مقالتون گرفت چند تا اشتباه تایپی بود ک بدلیل سرعت نوشتن بود
تروی بیکر هم مثل نولان نورث تو کارش حرفه ای هست و من بیشتر از شخصیت بووکر توی بایوشاک خوشم اومد تا جویل
در کل مقاله جالبی بود و مرسی ک این وقت صبح ما رو شاد کردید![]()
ممنون
خیلی متشکرم ازتون. نظر لطفتونه. خوشحالم که خوشتون اومده.
بله درسته واقعا گاهی اشتباه تایپی توی سرعت نوشتن پیش میاد که البته واقعا نباید وجود داشته باشه و بایت این یکی دو مورد عذرخواهی میکنم ازتون.
خواهش میکنم. وظیفه بنده هست. مرسی از نظرتون.
(06-05-2016, 02:09 PM)You Never Win نوشته است: خسته نباشید آقای آقابابایی! خیلی مقاله عالی هست!
آقای Troy Baker واقعاً در بهترین بازی های نسل 8 و به یادماندنی ترینشون به طور احسنت صداگذاری کرد و صداشون کاملاً به شخصیت، ظاهرش، باطنش و هدفاش می خورد. به نظر بنده مهارت باشکوه ایشون رو می شه در 3 شخصیت Pagan Min، Booker و Joel دید. صداگذاری که برای این 3 انجام شده واقعاً نهایت هنر ایشون رو نشون می ده!
بازم ممنونم بابت مقاله آقا سعید!
سلامت باشید. خیلی ازتون متشکر و سپاسگزارم.
دقیقا با شما موافق هستم که در این 3 عنوان هم مانند خیلی بازی های دیگه هنرنماییش فوق العاده هست.
ازتون ممنونم و مرسی به خاطر نظرتون.
(06-05-2016, 01:05 PM)samiar.sami نوشته است: دستش درد نکنه واقعا![]()
و همینطور دست آقای آقا بابایی درد نکنه که برای ما مقاله مینویسه
خیلی ممنونم. وظیفه بنده هست. امیدوارم راضی باشید.
![[تصویر: iya6_thumb-1920-546659.jpg]](http://uupload.ir/files/iya6_thumb-1920-546659.jpg)