06-05-2016, 10:48 PM
(آخرین ویرایش: 06-05-2016, 10:55 PM، توسط samiar.sami.)
(06-05-2016, 09:39 PM)A.R.A.$.H نوشته است: سلام وقت بخیر
مقاله جالب و خوبیه. ترجمست یا خودتون نوشتید؟
گزینهها کاملا مناسب و درست هستند. 4C توی گوشیهای زیر 600 حکومتی داره برای خودش، Mi 5 واقعا مفت و ارزشمنده نسبت به امکانات، ردمی نوت 3 هم تا 800 خیلی عالیه.
گوشیهای شیائومی خیلی عالی هستند اگر با رام گلوبال بتونید اونا رو پیدا کنید. در غیر این صورت رام چینی بخرید و نتونید هم عوض کنید، مکافات دارید.
در رابطه با هانر نظری ندارم.
اینجا فقط یک گزینه غیرقابل هضمه و اونم Mate 8 هستش. زیبا و قدرتمند (بجز گرافیک) اما قیمت بالا! در مقایسه با چیزی که کمپانیهای معروفتر دیگه ارائه میکنند هیچ کس سراغ Mate 8 نمیره. 1830 خوب میده آدم Note 5!
----
بعد چرا دقیقا تصاویر رو نگاتیو کردید؟ بذارید خود گوشی معلوم باشه.
سلام بر آرش عزیز.خودم نوشتم
هانر هم یکی از شاخه های هوآوی هستش
میت 8 یکم گرونه ولی پردازنش خارق العادس برید بررسی ویدیویی دیجیکالا ازش رو ببینید تا بفهمید چه شاهکاریه
عاقا اجازه!خامم کردن!گولم زدن!گفتن بیا عکساتو برات خوشگل کنیم
ممنون از اینکه نظر دادین
(06-05-2016, 10:42 PM)arshia.hidden12 نوشته است: ماشاالله سامی جان بالاخره این مقاله هم تموم شد.
میدونم که چقدر برای نقاله زحمت کشیدی و پیشرفت بسیارخوبی هم کردی.
بهت پیشنهاد میکنم اگه با موبایل تایپ میکنی از کیبرد گوگل استفاده کن چون قابلیت نیم فاصله هم داره
ممنون نظر لطفته عرشیا جان
حتما برای مقاله ی بعدیم از اون استفاده می کنم.
(06-05-2016, 09:17 PM)Ali Danger نوشته است: ماشالا سامی! نسبت به اولین مقالت عالی بود پسر! حتما ادامه بدهممنون علی جان
(06-05-2016, 09:14 PM)Bad Boss نوشته است: سلام بر سامیجونممنون نظر لطفته شایان جووون
مقالت برای اولین بار و با توجه ب سنت عالیـــــه
روانبودن متن ک بعد از ی مدت نوشتن حل میشه
ظاهر کلی مقاله عالیــــه و مشکلی نداره و فقط باید متن رو تراز ب دو طرف میکردی
بعضی جاها هم نیمفاصله نزاشتی ک بخاطر اینه ک با گوشی مینویسی، گرچه میشه با Google Keyboard این مشکل رو حل کرد ولی بازم مشکلات خودشو داره
بقیه مشکلا رو هم تو خصوصی گفتم و فقط بگم ک چ عکس و کاور زیبایی داره مقالت و احسنت به سازندهش
خسته نباشی، امیدوارم موفق باشی
بله دست سازندش درد نکنه
(06-05-2016, 09:14 PM)BELLATOR نوشته است: خسته نباشی برادر
مقاله به عنوان اولین کارت تو انجمن خیلی خوب بود. هم وسط چین شده بود و هم علائم نگارشی رعایت شده بود
محتوای مقاله هم باید بگم همونطور که دیده میشه هواوی بیشتر قلمرو این بخش از بازار رو به دست داره.
ممنون
درسته هواوی بیشتر قلمرو رو در دست داره ولی به نظر من شیائومی خیلی مفت میده گوشیاشو