06-17-2016, 02:49 PM
طی مصاحبهی سایت گیماسپات با سازندهی Resident Evil 7 یعنی مسچیکا کواتا، او نظر خود دربارهی تیزر قابل بازی عنوان Silent Hills که لغو شد، به اشتراک گذاشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر با گیمفا همراه باشید.
وقتی که درمورد شباهت سبک P.T و Resident Evil 7 سوال شد، کواتا اظهار داشت:
علیرغم تحسینکردن کواتا از P.T، او همچنین بر روی تفاوتهای P.T هیدئو کوجیما و عنوان ترسناک خود تاکید کرد و گفت:
طرفداران قبلا شروع به زدن حدس و گمانهایی برای ارتباط این دو پروژه کردهاند؛ ولی صحبتها و پاسخهای کواتا، برای خاموشکردن این شایعات، کافی است. در حالی که ما احتملا هرگز قادر به تجربهی Silent Hills نخواهیم بود، Resident Evil 7 در ۲۴ ژانویه ۲۰۱۷ ( ۵ بهمن ۱۳۹۵ ) برای رایانههای شخصی، ایکسباکسوان و پلیاستیشن ۴ منتشر میشود.
وقتی که درمورد شباهت سبک P.T و Resident Evil 7 سوال شد، کواتا اظهار داشت:
نقلقول: من، البته، PT را تجربه کردم و فکر کردم که یک نمایش عالی یا یک بازی عالی است؛ اگر میخواهید آن را با این نامها صدا کنید (اشاره به نمایش یا یک بازی).او ادامه داد و اضافه کرد:
نقلقول: من فکر میکنم که P.T واقعا عالی است و میتوانستیم امیدهای زیادی به آن داشته باشیم؛ ولی متاسفانه، با لغو شدن آن، من بسیار ناامید شدم و این کار، اتفاق بدی بود و من فقط خواستم این واقعیت که آن را دوست دارم، به اشتراک بگذارم.
علیرغم تحسینکردن کواتا از P.T، او همچنین بر روی تفاوتهای P.T هیدئو کوجیما و عنوان ترسناک خود تاکید کرد و گفت:
نقلقول: ما واقعا قبل از معرفی شدن P.T، در حال کار بر روی Resident Evil 7 بودیم، تا وقتی که آنها P.T را معرفی کردند و فهمیدیم که این دو عنوان، شبیه هم و از یک نوع هستند و حتی هر دو اولشخص هستند.
با این حال، ما خیلی وقت است که روی بازی کار میکنیم و میتوانیم ببینیم که محتوای Resident Evil کاملا با P.T تفاوت دارد و این دو عنوان در جهتهای مختلفی هستند.
طرفداران قبلا شروع به زدن حدس و گمانهایی برای ارتباط این دو پروژه کردهاند؛ ولی صحبتها و پاسخهای کواتا، برای خاموشکردن این شایعات، کافی است. در حالی که ما احتملا هرگز قادر به تجربهی Silent Hills نخواهیم بود، Resident Evil 7 در ۲۴ ژانویه ۲۰۱۷ ( ۵ بهمن ۱۳۹۵ ) برای رایانههای شخصی، ایکسباکسوان و پلیاستیشن ۴ منتشر میشود.