امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در کمال ناباوری بهترین باش | نقد و بررسی انیمیشن Zootopia
درود بر مازیار جان بابت نقد خوبش!
خسته نباشی برادر! نقدت زیبا و عالی نوشته شده و ایراداتی هم متاسفانه داره! امیدوارم از بنده برای گوشزد کردن ایرادات ناراحت نباشی! و اینو بدون بنده خودم پر از مشکل هستم و اصلاً کسی نیستم که بخوام از بقیه ایراد بگیرم! تنها به این خاطر ذکر کردم که شما مهارتت بالاتر بره و بهتر بشی!
1- این جمله:

نقل‌قول: زوتوپیا ساخته دست کمپانی دیزنی که سازنده انیمیشن‌های فوق‌العاده‌ای بوده

به نظر خودت هم یه است کم نداره؟ زوتوپیا ساخته دست کمپانی دیزنی است که سازنده انیمیشن های فوق العاده ای بوده! یا است رو در آخر اضافه می کردی یا همونجایی که من گذاشتم! به نظرم این جمله بدون است یه چیزی کم داره! بازم اساتید بهتر می دونن!

2-

نقل‌قول: تنها کمپانی که تا به حال به بیشتر حد از نزدیکی به این شرکت رسیده، کمپانی پیکسار است

به بیشتر حد از نزدیکی؟ عجب! به بیشتر از حد نزدیکی درست هست!

3-
نقل‌قول: اگر بدون اطلاعت قبلی به تماشای این انیمیشن بنشید

فک کنم منظورت اطلاع قبلی بوده! اطلاعت چیه؟

4-
نقل‌قول: شهر زوتوپیا به طور کاملا حرفه‌ای طراحی شده و تا حد ممکن سعی کردند که آن را نزدیک به محیط زندگی انسان‌ها قرار دهند، شهر از تمامی زوایا به بهترین شکل ممکن ساخته شده‌است

وجود ویرگول در این جمله معنایی نداره! باعث به هم ریختگی جمله می شه!

5- یه جا در مورد شخصیت پردازی حرف زدی بعد اومدی بحث حیوانات پستاندار و طراحی نکردن بعضی از نقاط بدن فیل رو گفتی! S0 (43) این الان هیچ ربطی به شخصیت پردازی نداره!!! این مربوط به طراحی هست!

6-
نقل‌قول: همینطور روباه هم می‌توان در دروغ، قلبی پاک دارد.

این جمله 2 ایراد داره! اولاً می توان گفت بایستی می نوشتی! دوماً چجوری می شه در دروغ قلبی پاک داشت؟ Blink عجب!

بنده این چنین ایراداتی رو مشاهده کردم مازیار جان! برخی غلط های املایی هم بود که برای همه پیش میاد و نیازی به ذکرش نیست! بازم خسته نباشی بابت مقاله  عالیت! منتظر کارهای بیشتری ازت هستم!
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: در کمال ناباوری بهترین باش | نقد و بررسی انیمیشن Zootopia - توسط You Never Win - 06-18-2016, 03:58 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاپیک دانلود انیمیشن های با زمان کوتاه smsm 43 15,316 03-08-2022, 11:56 AM
آخرین ارسال: goldinweb
  تاپیک معرفی انیمه و انیمیشن You Never Win 45 20,538 12-16-2021, 10:06 AM
آخرین ارسال: mostafaemami
  قاتل قلم به‌دست | نقد و بررسی انیمۀ Death Note White Beard 5 4,139 09-03-2020, 11:32 PM
آخرین ارسال: Behdad Gamer
  انیمیشن کارها به محیط آرام احتیاج دارند impbrand 0 1,539 02-02-2020, 04:12 PM
آخرین ارسال: impbrand
  در اوج نابودی میخواهم به تو برسم | نقد و بررسی انیمه Sola White Beard 0 1,931 12-29-2018, 09:01 PM
آخرین ارسال: White Beard

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان