06-18-2016, 03:58 PM
درود بر مازیار جان بابت نقد خوبش!
خسته نباشی برادر! نقدت زیبا و عالی نوشته شده و ایراداتی هم متاسفانه داره! امیدوارم از بنده برای گوشزد کردن ایرادات ناراحت نباشی! و اینو بدون بنده خودم پر از مشکل هستم و اصلاً کسی نیستم که بخوام از بقیه ایراد بگیرم! تنها به این خاطر ذکر کردم که شما مهارتت بالاتر بره و بهتر بشی!
1- این جمله:
به نظر خودت هم یه است کم نداره؟ زوتوپیا ساخته دست کمپانی دیزنی است که سازنده انیمیشن های فوق العاده ای بوده! یا است رو در آخر اضافه می کردی یا همونجایی که من گذاشتم! به نظرم این جمله بدون است یه چیزی کم داره! بازم اساتید بهتر می دونن!
2-
به بیشتر حد از نزدیکی؟ عجب! به بیشتر از حد نزدیکی درست هست!
3-
فک کنم منظورت اطلاع قبلی بوده! اطلاعت چیه؟
4-
وجود ویرگول در این جمله معنایی نداره! باعث به هم ریختگی جمله می شه!
5- یه جا در مورد شخصیت پردازی حرف زدی بعد اومدی بحث حیوانات پستاندار و طراحی نکردن بعضی از نقاط بدن فیل رو گفتی!
این الان هیچ ربطی به شخصیت پردازی نداره!!! این مربوط به طراحی هست!
6-
این جمله 2 ایراد داره! اولاً می توان گفت بایستی می نوشتی! دوماً چجوری می شه در دروغ قلبی پاک داشت؟
عجب!
بنده این چنین ایراداتی رو مشاهده کردم مازیار جان! برخی غلط های املایی هم بود که برای همه پیش میاد و نیازی به ذکرش نیست! بازم خسته نباشی بابت مقاله عالیت! منتظر کارهای بیشتری ازت هستم!
خسته نباشی برادر! نقدت زیبا و عالی نوشته شده و ایراداتی هم متاسفانه داره! امیدوارم از بنده برای گوشزد کردن ایرادات ناراحت نباشی! و اینو بدون بنده خودم پر از مشکل هستم و اصلاً کسی نیستم که بخوام از بقیه ایراد بگیرم! تنها به این خاطر ذکر کردم که شما مهارتت بالاتر بره و بهتر بشی!
1- این جمله:
نقلقول: زوتوپیا ساخته دست کمپانی دیزنی که سازنده انیمیشنهای فوقالعادهای بوده
به نظر خودت هم یه است کم نداره؟ زوتوپیا ساخته دست کمپانی دیزنی است که سازنده انیمیشن های فوق العاده ای بوده! یا است رو در آخر اضافه می کردی یا همونجایی که من گذاشتم! به نظرم این جمله بدون است یه چیزی کم داره! بازم اساتید بهتر می دونن!
2-
نقلقول: تنها کمپانی که تا به حال به بیشتر حد از نزدیکی به این شرکت رسیده، کمپانی پیکسار است
به بیشتر حد از نزدیکی؟ عجب! به بیشتر از حد نزدیکی درست هست!
3-
نقلقول: اگر بدون اطلاعت قبلی به تماشای این انیمیشن بنشید
فک کنم منظورت اطلاع قبلی بوده! اطلاعت چیه؟
4-
نقلقول: شهر زوتوپیا به طور کاملا حرفهای طراحی شده و تا حد ممکن سعی کردند که آن را نزدیک به محیط زندگی انسانها قرار دهند، شهر از تمامی زوایا به بهترین شکل ممکن ساخته شدهاست
وجود ویرگول در این جمله معنایی نداره! باعث به هم ریختگی جمله می شه!
5- یه جا در مورد شخصیت پردازی حرف زدی بعد اومدی بحث حیوانات پستاندار و طراحی نکردن بعضی از نقاط بدن فیل رو گفتی!
.gif)
6-
نقلقول: همینطور روباه هم میتوان در دروغ، قلبی پاک دارد.
این جمله 2 ایراد داره! اولاً می توان گفت بایستی می نوشتی! دوماً چجوری می شه در دروغ قلبی پاک داشت؟

بنده این چنین ایراداتی رو مشاهده کردم مازیار جان! برخی غلط های املایی هم بود که برای همه پیش میاد و نیازی به ذکرش نیست! بازم خسته نباشی بابت مقاله عالیت! منتظر کارهای بیشتری ازت هستم!
![[تصویر: e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]](http://uupload.ir/files/e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png)