06-18-2016, 08:05 PM
(آخرین ویرایش: 06-18-2016, 08:07 PM، توسط سجاد محمدی پور.)
سلام خدمت آقا محمد امین گرامی
خب خوشبختانه قسمت دوم مقاله همون چیزی بود که انتظارش رو داشتم. حقیقتاً قسمت اولو نخوندم، چون بازیهای نام برده تو اون قسمت زیاد بام میل من نبود؛ ولی خب این دفعه جذابیت بیشتری برام داشت و با خوندن مقدمه تا تهش رفتم. به شخصه بیشتر از تمام این بازیها منتظر Horizon هستم که برعکس نویسنده فکر میکنم پتانسیل بسیار بالایی نسبت به سایر بازیها برای موفقیت داره! البته شاید دلایلم زیاد دال بر موفقیت این بازی نباشه، ولی خب فکر میکنم تنها بازی جهان آزادی هست که ایدهی خلاقانه و خبی داره. نمایشهایی هم که از گیمپلی بازی به نمایش در اومدن بهم ثابت کرد که اولاً دنیای بازی بسیار پهناوره (!) و دوماً اینکه مکانیزمهای جالبی رو توش جای داده و تنوع موجودات هم یه جورایی منو یاد اسکایریم میندازه (ذهن خودمه دوست داره یاد اسکایریم بیفته! حالا چراش رو بماند )....
اما یه چیزی مخ منو مشغول کرده!
نقلقول: توجه: معیار اصلی موفقیت عناوین زیر، نظر منتقدان و سپس میزان استقبال طرفداران و میزان فروش قرار گرفتهاست. ضمناََ موفقیت بازی در رتبهبندی بازی نقشی نداشتهاست و پارامتر اصلی این رتبهبندی، موردانتظار بودن است.میزان فروش؟؟!!! اگه منظور شما میزان پیشفروش بود که باید بگم این هیچ دلیلی بر موفقیت بازی نداره! چراکه ممکنه بر اثر هایپ بیش از حد عدهای پیشخرید کرده باشن... اگر هم منظور شما فروش نسخههای قبلی بازی بود که باید بگم باز هم دلیل نمیشه و اما اگر منظورتون همون «میزان فروش» بود که هیچی دیگه! دستی دستی پیشبینی کردین میزان فروش بازی رو