06-26-2016, 05:00 PM
دوست عزیز، دلنبدم، با کمال احترام باید بهت بگم که تمام حرفهایی که الان زدی نمونه بارزی از خودنمایی بود. واقعا برام خنده داره و هنوز هم نمیتونم جلوی خندمو بگیرم، ولی استاد عزیز، دوست محترم، بین هرچیزی که گفتی و واژهی «چرند» یک مساوی بذار! کجای بحث بودی که یهو پریدی وسط من نمیدونم
خودنمایی؟ برای کی؟ دوست عزیز یه نگاهی به پست هات توی سایت بنداز. توی اکثر مقاله ها میای و ایرادهای الکی می گیری؛ جالب هم هست که 90%ــشون هم «تراز از دو طرف» بودن یا نبودن نوشته است.
انتقاد؟ واقعا فکر می کنید چیزی که نوشتید انتقاده؟ من حدود یک ساله که توی این انجمن عضوم و امثال شما که از سایتای دیگه میاید و حاشیه سازی می کنید رو زیاد دیدم. پس نمی خواد تز دلسوزی بردارید.
آینده خودم توی سایت؟! واگذارت می کنم به پوکر فیس و سایر دوستانی که با خوندن این بخش از متنت پوکر فیس شدن.
پیشنهادم اینه که دوباره یه سری به مقاله های قبلی خودت بزنی و یه نگاهی بهشون بندازی و دوباره یادت بیاد در چه جایگاهی هستی.
جالبه حتی با متوجه نمیشی چی بهت گفتم، بعد میای و خودت رو با بقیه جمع می بندی.
آفرین خوبه که هنوز مثالی که توی کتاب زبان فارسی سال اول دبیرستان هست یادت مونده. در ضمن این مثال ربطی به ایرادی که گرفتی نداره! صرفا جهت اطلاع
اتفاقا تو فاز برداشتی فکر می کنی خیلی سطـــــــــــــح بالایی داری. نه عزیز، در اشتباهی. یادمه یه جایی گفته بودی که تو گیمفا رو ساختی، این جوگیری نیست؟ درکی هم از فازی که داری، دقیقا همین شکلیه.
فراغ یعنی دوری؛ فراغت یعنی آسودگی، رهایی، بی تابی. اون اوقات فراغت هم که شنیدی ربطی به سرگرمی نداره.
با احترام به دانیال دهقانی عزیز، لازم بود جواب این دوستمون رو بدم. امیدوارم سوء تفاهمی پیش نیاد.
خودنمایی؟ برای کی؟ دوست عزیز یه نگاهی به پست هات توی سایت بنداز. توی اکثر مقاله ها میای و ایرادهای الکی می گیری؛ جالب هم هست که 90%ــشون هم «تراز از دو طرف» بودن یا نبودن نوشته است.
نقل قول: نوشته است: پوکر فیس هم در بیان حالت چهرهی من ناتوانه... رسالت بنده انتقاد کردنه! بنده هر رسالتی نسبت به گیمفا داشته باشم از پاچهخواریهای بی سر و ته جنابآلی بهتره مگه من با آقای بهرامی کاری داشتم؟ من با مقالهی ایشون کار داشتم که اتفاقاً برای منِ خواننده نوشته شده. پس لطفا تا وقتی که درک درستی از واژه «انتقاد» پیدا نکردی، اینجا بحث راه ننداز و صفحهی گیمفا رو باز نکن الکی... خداشاهده من در عجب دوستانی هستم که این وسط بندری میزنن برای طرفداری از گیمفا! آقا به ولله قسم اونی که میاد انتقاد میکنه هم طرفدار گیمفاست! با این تفاوت که منِ منتقد نمیام از درِ خودشیرینی و واژگانی از این قبیل، برای گیمفا ارزش قائل بشم و عدهای مثل شما، میان. حالا حست رو درک میکنم، چون برای آیندهی خودت در سایت گیمفا برنامه داری و خب این از نظر بنده هم ارزشمنده، چون گیمفا بی قید و شرط یکی از پرطرفدار ترین سایتای ایرانیه، اما این راهش نیست دلبندم...
انتقاد؟ واقعا فکر می کنید چیزی که نوشتید انتقاده؟ من حدود یک ساله که توی این انجمن عضوم و امثال شما که از سایتای دیگه میاید و حاشیه سازی می کنید رو زیاد دیدم. پس نمی خواد تز دلسوزی بردارید.
آینده خودم توی سایت؟! واگذارت می کنم به پوکر فیس و سایر دوستانی که با خوندن این بخش از متنت پوکر فیس شدن.
نقل قول: نوشته است:واقعا این چه ربطی به گفتههای من داشت؟ به هر خدایی که میپرستی قسم، اولاً من کلمهای از جناب بهرامی و سروری یاد نگرفتم! اگر چه خودم معتقدم به فضای انجمن و تک تک مدیران بیشتر از اونی که فکرشو بکنی مدیونم. ایشون چیزی به من نگفتن که من به خودشون برگردونم! در ثانی این چه ربطی داشت دلبندم؟ چون ایشون به من چیزی یاد داده (که نداده) من نباید بیام ازشون ایراد بگیرم؟ منطقت جفپا تو حلقم یعنی با این حرفت الان یک سری در افق محو شدن... من میگم مقاله ایراد داره، تو میگی چون از اینا یاد گرفتی نباید بهشون چیزی بگی و بذاری هرچقدر دوست دارن اشتباه کنن فکر کنم خودتم قانع شدیاین دوباره همون فاز جوگیری هست که با نوشتن چند تا مقاله برداشتیا. مگه من گفتم از آقای بهرامی یا آقای سروری یاد گرفتی؟
پیشنهادم اینه که دوباره یه سری به مقاله های قبلی خودت بزنی و یه نگاهی بهشون بندازی و دوباره یادت بیاد در چه جایگاهی هستی.
نقل قول: نوشته است:ببین تا اینجای کار من وقتی داشتم باهات حرف میزدم کلاً کوچکترین بی احترامی به کسی نکردم، اما شما این کار رو کردید! اولاً بگم که بیاحترامی کردن رو بلدم، ولی اونقدری برای شخص شما و مدیران انجمن ارزش قائل هستم که اینجا اونها رو بیان کنم.
اولاً بگم که شما تصمیم بگیر از این به بعد دیگه «تصور» نکنی! اولاً بازیشوت نه و «گیــمشات»! دوماً سر پیازی؟ ته پیازی؟ خود پیازی؟ کجای کاری برادرم؟ صرفاً جهت اطلاع جنابآلی بگم که سطح اطلاعات یک فرد هیچ ربتطی به نوشتن مقاله در سایتی نداره و اینکه چجوری ربطش دادی رو خودمم نمیدونم. درثانی من مگه گفتم استاد ادبیاتم؟ خوبه خودم رو با امثال تو هم سطح اعلام کردم تو انتقادم! تو رو به خدا بیا و نظر نده در ضمن بنده در گیـــمشات «نکته» نمینویسم و برای بار هزارم، من از جناب استاد بهرامی چیزی یاد نگرفتم که اگر هم گرفته باشم، هیچ ربطی به انتقاد کردن یا نکردن نداره
جالبه حتی با متوجه نمیشی چی بهت گفتم، بعد میای و خودت رو با بقیه جمع می بندی.
نقل قول: نوشته است:بیخیــــــــــــــــــــــال ویرگول اینطرف و اونطرفترش فرقی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داداش از همین الان نویسندگی رو ببوس و بذار کنار لطفا (اگه میخوای در آینده بنویسی) مثال میزنم برات:
قاضی، نیاز نیست بُکشیدش!
قاضی نیاز نیست، بُکشیدش!
توی این جمله بخاطر یه ویرگول، حکم یه نفر از مرگ به زندگی تغییر میکنه لطفا از چیزی که نمیدونی حرف نزن منظورم از سطح هم نویسندگانی مثل من و تو هست. شما هم خیـــلی فاز روشنفکری برداشتی فکر میکنی ما سطحی نداریم! باشه آقا قبول... با نظرت مشکلی ندارم، ولی با منطقی که داری مشکل دارم.
آفرین خوبه که هنوز مثالی که توی کتاب زبان فارسی سال اول دبیرستان هست یادت مونده. در ضمن این مثال ربطی به ایرادی که گرفتی نداره! صرفا جهت اطلاع
اتفاقا تو فاز برداشتی فکر می کنی خیلی سطـــــــــــــح بالایی داری. نه عزیز، در اشتباهی. یادمه یه جایی گفته بودی که تو گیمفا رو ساختی، این جوگیری نیست؟ درکی هم از فازی که داری، دقیقا همین شکلیه.
نقل قول: نوشته است:داداش از همین الان نویسندگی رو ببوس و بذار کنار لطفا (اگه میخوای در آینده بنویسی)
نقل قول: نوشته است: فراغت یعنی «رهایی»؟؟؟؟؟؟؟ خب هیچی دیگه، زدین دایرهی واژگان مملکت را به فنا دادید که اون «فراغ» هست دلبندم. «فراغت» یه چیز دیگهست فراغ یعنی «دوری» و فراغت یعنی «سرگرمی»
فراغ یعنی دوری؛ فراغت یعنی آسودگی، رهایی، بی تابی. اون اوقات فراغت هم که شنیدی ربطی به سرگرمی نداره.
نقل قول: نوشته است:جواب این حرفارو تو پروفایل بهت میدم عزیز. خیلی کلاً تو فاز بیاحترامی کردن بهسر میبری، ولی خب سوال من اینه که شما خودتون بزرگترین حرکتی که تو عمرتون در سطح مقالهنویسی زدین، نوشتن انشای «آب بابا نان داد» در دوران ابتداییتون بوده. پس لطفا در جایی که به شما مربوط نیست نظر ندینآدم با چنگال آب بخوره بهتر از اینه که در مورد چیزی که اطلاع نداره صحبت کنه.
با احترام به دانیال دهقانی عزیز، لازم بود جواب این دوستمون رو بدم. امیدوارم سوء تفاهمی پیش نیاد.