امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلسفه و هنر در بازی‌های ویدیویی (قسمت دوم)
" ببخشید قصد دخالت نداشتم/ دوست عزیز/ نمی‌دونم چی بگم/ با احترام/ ....."
جالبه که برخی از اعضای انجمن قصد گفتن چیزی رو ندارند ولی از جملات فوق که اشاره کردم استفاده می کنند و شروع به صحبت و بحث و جدل می کنند!
واقعا باید شرم کنید که میاید توی پستی با مضمون" مقاله" مشغول عمل " بگو تا بشنوی" میشید. قبول کنید همین کارهاست که ملت ایران رو معروف کرده! همین ندونستن این که " چه حرفی رو کجا و چه و قت و چطور باید زد".
نظرتون رو به عنوان خواننده دادید، بسیار خب؛ منتظر جواب نویسنده پست یا مسئول تحریریه میمونید به مدت 24 ساعت{ 2 سالی میشه که این اصل پیش پاافتاده و ساده رو دارم تکرار میکنم برای اعضای گرامی!!}. اگر بعد از این تایم کسی پاسخ نداد، به مسئول تیم مربوطه مراجعه می کنید و موضوع رو مطرح می کنید و مسلما مسئول مورد نظر هم پاسختون رو میدند و موضوع حل و فصل میشه. برای این پست و مقاله، دیدید که سرپرست پاسخ دادند، پس جای حرفی نمیمونه و اگر هم مونده، طبق روش بالا پیش برید.
درست نیست نقل قول در نقل قول کنید و با جملات بازی کنید که آخر سر دیگری رو متقاعد کنید یا یکی از طرفین کوتاه بیاد. پروفایل ها رو برای همین کارها گذاشتند البته بشرطی که به نحو احسن این کارو انجام بدین و از خوشمزه بازی و غلدری دست بکشید.

شب و روز همگی بخیر باشه انشاالله. S0 (74)
[تصویر:  Wolves_ofThe_North.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فلسفه و هنر در بازی‌های ویدیویی (قسمت دوم) - توسط Station - 06-26-2016, 08:13 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاپیک جامع اسپویل داستان بازی های ویدیویی Devil Prince 106 49,344 05-17-2023, 12:38 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,500 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,505 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,542 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان