(07-05-2016, 03:24 PM)Kian Khatibi نوشته است: سلام.ممنون از راهنمایتون.
یعنی شما میگید یه Corei5 با قیمت 400 یا پونصد هزار تومن می تونه کار یه Corei7 رو اجرا کنه و یه بازی مثل توتال وار رو رو تنظیمات بالا خوب اجرا کنه؟
در ضمن برای کارت گرافیک هم میخواستم بدونم الان بهترین کارت گرافیک انویدیا GTX که بشه باحداقل قیمت پیدا کرد چنده؟
بعد من الان دو تا رم 4 گیگ دارم که میشه مجموعا هشت گیگ در ضمن DDR5 هم هستن فکر کنم.
این به نظرتون برای بازی های نسل هشت فعلا کافیه یا باید ارتقا پیدا کنه؟
نه منظورم این نبود که همون کار رو میتونه انجام بده. منظورم این بود که با توجه به کارتی که میخرید، احتمالا Core i5 کافی خواهد بود.
خوب بالاخره بهترین کارت یا بهترین قیمت؟
.gif)
رم DDR5 نداریم دوست عزیز.
در ضمن اگر بخواید پردازنده بخرید، مادربورد باید تعویض شه. کارت هم که میخواید بگیرید. پیشنهاد من اینه که رم رو هم تعویض کنید. مگه این که DDR3 باشه و حداقل فرکانس 1333 باشه.
(07-05-2016, 01:17 PM)arshia.hidden12 نوشته است: بعد تا یک ماه دیگه امکان افت قیمت وجود داره؟
آیا این رم هم خوبه؟
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2133Mhz CL15 DDR4
توی مسئلهی رم منتظر کاهش قیمت موندن اتلاف وقته. زمانی قیمتش چشم گیر کاهش پیدا میکنه که شده باشه یه چیزی شبیه DDR2 در حال حاضر. یعنی کاملا بی ارزش.
بله Gskill حرف نداره.
![[تصویر: j7hb_59873-true-detective-cohle-quotes.jpg]](http://uupload.ir/files/j7hb_59873-true-detective-cohle-quotes.jpg)