07-20-2016, 11:15 PM
(07-20-2016, 11:07 PM)aminsh77 نوشته است:(07-20-2016, 11:01 PM)JUST PLAY STATION نوشته است:(07-20-2016, 09:53 PM)ERFAN RP نوشته است:(07-20-2016, 07:28 PM)JUST PLAY STATION نوشته است: سلام یه سوال دارم قیمت دقیق گیفت کارت پلی استیشن پلاس 3 ماهه تو پشت توپخونه رو کسی داره؟ معتبرترین سایت برای خرید گیف کارت چیه؟ آیا به وسایت(گیفت کارت) میشه اعتماد کرد؟ کسی خرید داشته ازشون و این که میگن اسکن یعنی چی؟ خلاصه اینکه برم پشت توپخونه گیفت کارت بگیرم به صرفه تره یا آنلاین بگیرممعمولا از مغازه بخوایید بخرید خیلی گرون تر میشه، پیشنهاد میکنم از سایتی که چندین ساله ازش دارم بازی و گیفت میخرم خریدکنید(پرشین کی).
(07-19-2016, 09:44 AM)ERFAN RP نوشته است: اون حروف بعد از سری مربوط میشه به زمان ساخت، A میشه چندماهه اول سال و b هم آخرسال.
هیچ فرقی نمیکنه جه ریجنی بگیرید، همه کنسولها شبیه به هم هستش و تنها تفاوتی که وجود داره در کابل برقش هستش.
مطمعن هستید آخه یه جایی خونده بودم که میگفت A یعنی 500گیگ و B یعنی 1 ترا
اون بخش دوم هم بازهم روفتم چک کردم (برای اطمینان) و دیدم که خودم درست میگم!
مورد دوم رو که هر کی یه چیز میگه
ولی تو خرید گیفت UKو US چیه کدوم رو باید بگیرم چرا UK گرون تره؟ با یورو خریداری میشه اینجوریه؟ کنسول من ریجن 2 هستش ولی برای ثبت نام کشور آمریکا رو زدم کدومشو باید تهیه کنم؟
شما باید گیفت US رو خریداری کنید
ایول لطفا داش عرفان روش دریافت این گیفت کارت ها رو میگی؟
برات ایمیل میکنن؟
اسکن میگیرن از کد برات میفروستن؟
اگه قبلاً استفاده شده باشه اینترنتی بگیری چه کاری میشه کرد؟
![[تصویر: The_Last_of_Us_Concept_Art_Crows_JS-01.jpg]](http://conceptartworld.com/wp-content/uploads/2013/06/The_Last_of_Us_Concept_Art_Crows_JS-01.jpg)
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special