امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتش , جنگ , جوان مردی . ولی برای چی ؟ | نقد ac1
بسم الله رحمان الرحیم
نام : assassins creed
تاریخ انتشار : 2007
سازنده : یوبی سافت
سبک : اکشن / ادونچر
[تصویر:  2284_98064.jpg]
مقدمه : بازی اساسین کرید اولین بار با نام prance of persian : assassin معرفی شد اما در سال 2006 رسما با عنوان assassins creed معرفی شد . در این بازی شما نقش امیر الطایر را دارید . جوان مردی که برای وطن خود و دین خود هر کاری می کند . در این بازی شخصیت های دیگه ای هم داریم مانند :المعلم : حسن صباحریچارد شیردل و .. شخصیت های دیگه . حسن صباح در قلعه الموت ماموریت هایی به شما می دهد که ان ها را باید به پایان برسانید مثلا یک کافر را بکشید . یک نفر که به المعلم نفرین می دهد را بکشید و ماموریت های دیگه ای که نامشون رو نمی برم . این بازی بسیار جزئی و حرفه ای است و با موتوری که خود شرکت یوبی سافت ( سازنده بازی ) درست شده است . اولین قسمت از این بازی در سال 2006 معرفی و ساخته شد و استقبال از ان باعث شد تا قسمت های دیگه ای از ان با شخصیت هایی جدید و از نژاد دیگری ساخته شوند . تا حالا قسمت های زیادی از این بازی برای کنسول های مختلف ساخته شده که من نام هایشان را می گویم :Assassins creed Assassins creed II Assassins creed brotherhood assassins creed revelations Assassins creed PSP Assassins creed 3D assassins creed liberation Assassins creed III
داستان : داستان از ان جا شروع می شود که با چند نفر از یاران خود به قلعه ی اورشلیم ( بنا شده توسط حضرت سلیمان ( ع ) ) می روید تا ان را از دست مسحیان نجات دهید . این بازی در شهر مسیف رخ می دهد . شما به درجه ی ( Master assassin ) رسیده اید . بازی در سال 1191 میلادی ( زمان رخ دادن جنگ های صلیبی ) رخ می دهد . شخصیت اصلی بازی الطایر (شاهین پرنده ) می باشد . داستان داستان گروه اساسین را روایت می کند . اساسین نام گروهی که شجاع ترین افراد مسلمان در ان عضو هستند . فرمانده این گروه سینان می باشد . این گروه برای نشان دادن وفاداری یک انگشت خود را قطع می کنند و به جای ان خنجری پنهان می گذراند . این گروه قصد دارد به جنگ ها پایان دهد و دنیا را در صلح و دوستی ببیند . الطایر ماموریت دارد تا سیب عدن را از قلعه ای که توسط مسیحیان اشغال شده ( یعنی قلعه ی اورشلیم ) با همکاری دیگر اعضای گروه اساسین در اختیار المعلم ( رییس گروه اساسین و پادشاه قلعه الموت واقع در ایران ) بگذارد . در مورد اساسین هم می گویم . اساسین نامیست که تمامی پیروان اسماعیلیه و حسن صباح دارای ان نام هستند . اساسین در دوره ای که جنگ های صلیبی اغاز شد به دستور حسن صباح ( پیر کوه ) تصمیم گرفتند جلوی واقعه ی جنگ بین مسلمانان و مسحیان را بگیرند . ان ها افرادی وفادار بودند که علیهه تمپلار ها و دشمنان دین اسلام و شیعه می جنگند ( تمپلار ها کسانی بودند که برای کشتن اساسین ها اموزش دیده اند )
گفته های شخصیت ها :
الطایر : من هیچ وقت برای معروف شدن و کسب ثروت کاری نمی کنم . این گوی رو اوردم که شما با ان دشمنان ما را از بین ببرید .
المعلم : من بیشتر به فکر گرفتن جهانم . نه به فکر جنگ ! می دونی چرا چون خودم یه تمپلارم !
الطایر : چرا چنین می کنی ! دنیا دست کسیست که راه را گم کرده باشد و ندانسته باشد که خداوند دنیا را در دستش گرفته است نه فرمان روایه ابلهی همچون تو المعلم !

المعلم : چه عجب به من نمی گویی قربان

الطایر : چون فهمیدم که راه را گم کرده ای !

المعلم : هه هه هه . از این به بعد قدرت تو در اختیار منه الطایر !

الطایر : ثابت کن ....
امکانات :
استفاده از سیستم بینایی عقاب
قایم شدن بین علف زار ها
پنهان کردن صورت خود
بالا رفتن ..
سیستم خنجر پنهان
سوار شدن بر اسب و شمشیر زدن بر دشمن از روی اسب
پریدن از اسب با خنجر پنهان روی دشمن
صلاح ها :
هدن بلد
خنجر
شمشیر
تیغ
نمره من :
صداگزاری : جرفه ای و بی نقص ( 10)
گرافیک : حرفه ای و جزئی ( 10)
کیفیت : بسیار عالی (10)
داستان : تاثیر گذار (10)
پایان :
با سلام خدمت خواننده های عزیز .
امیدوارم از این نقد لذت ببرید ... امیدوارم تاحت تاثیر قرار گرفته باشید . اگه نقصی در این بود و کوتاه بود ما رو ببخشید . بخشید که عکس نگذاشتم اخه عکس قشنگ پیدا نمی کردم
پیروز باشید

mp3
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
اتش , جنگ , جوان مردی . ولی برای چی ؟ | نقد ac1 - توسط Mr.Payne - 11-25-2012, 05:04 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,342 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief yazdandoost 0 1,278 08-21-2019, 10:43 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  روزی روزگاری تلاش برای بقا نقدوبررسیResident Evil 4 PC FAN 0 1,325 08-02-2019, 11:02 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  بازی برای افتخار For Honor MoeinTN 0 1,608 12-28-2017, 01:08 PM
آخرین ارسال: MoeinTN
  چرا چهل دقیقه برای بازی نکردن Fallout 4 کافی است ؟ - تحلیل 40 دقیقه ابتدایی بازی Clegane 11 4,583 08-05-2016, 04:23 PM
آخرین ارسال: saeedgreat

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان