(07-25-2016, 11:26 PM)Niagara نوشته است: سلام یه مشکلی دارم خیلی رو مخمه از دوستان میخوام راهنمایی کنن
موقعی که بازیهای های سنگین رو با کیفیت بالا انجام میدم یه دفه گرافیک هنگ میکنه و صفحه تکون نمیخوره ! موس کیبورد و... باید ریستارت شه ! اول فکر کردم از گرم شدن cpu هست اما تازه یه کلر گرفتم که دما به زور به ۵۰ میرسه ولی دمای گرافیک به ۶۵ تا ۷۰ هم میرسه علت گرمای زیاد گرافیکه بنظرتون ؟ چون توبازیهای که گرافیک زیادی نمیخواد و سرده هیچوقت این اتفاق نمیفته! راهنمایی بفرمایید![]()
مشخصات سیستم :
gtx970
i7 4790k
ram 8
اخرین نسخه ابدیت گرافیگ انودیا رو بگیر نصب کن بعد از داخل خوده تنضیمات درایور بازیهای رو میخوای قرار بده اگه نشد تنضیمات درایور رو چک کن امکان هست که تنضیمات رو تغییر داده باشی بذار رو حالت defualt
(07-07-2016, 11:43 PM)Am1rM0hamadBK نوشته است: سلام به شما
میخواستم درباره ی قدرت سی پی یو intel core i5 2400 3.10 GHz سوال کنم به نظر شما قویه چند هسته ایه و آیا قدرت کافی برای بازی های نسل 8 رو داره یا نه و اطلاعاتی ار این قبیل داشته باشم و بین این سی پی یو و دو سی پی یو intel core i3 6100 skylake و intel core i5 6400 skylake به ترتیب کدومشون قوی تره و جواب بازی های سنگین امروزی رو میده؟؟
ممنون
ببینید بینcore i5 6400 skylake و core i3 6100 skylake اختلاف اندکی هست هردوتاشون از یک نسل هستند و بعضی از مشخصات شبیه هم هستند ولی اگر نمیخواهید بول زیادی خرج کنید و دوست دارید بعدا با بول بیشتر سی بی یو خیلی قویتر تهیه کنیدcore i3بیشنهاد میشه اما اگه میخواهید تا 2یا3 سال سی بی یو رو تعویض نکنیدcore i5 بیشنهاد میشه