07-27-2016, 07:06 PM
(07-27-2016, 06:54 PM)Destiny نوشته است:نه من اصلاً قصدم ایرادگیری نبود و درباره خبر بسیار عالیتون نظر دادم، چون تخصص خودم در بسکتبال هست، منتها این ایرادات به چشم خورد و گفتم که در قالب نظرم به این نکات هم اشاره کنم.(07-27-2016, 06:39 PM)POUYAN AMINI نوشته است: دیگه اسم USA Dreams Team اومد باید نظر بدیم![]()
این تیم فقط در NBA2K13 به همراه تیم ملی فعلی بسکتبال آمریکا وجود داشت، ولی از NBA2K14 به بعد شاهد این تیمها نبودیم و الان که خبر اومده اگر پیش خرید کنید به عنوان جایزه در نظر گرفته شده که ناراحت کننده هست ): خوبه که تیم ملی فعلی بسکتبال آمریکا وجود داره، چون تیم قوی هستند و یجورایی میشه گفت ALL STARانـــ . در ضمن جیمز لهبرون نیست آقای مددی. لبران جیمز هست که آمریکاییها به این صورت صداش میزنند. ولی در زبان فارسی لبرون جیمز میشه. اسم مربی هم اشتباه نوشته شده و تلفظ زبان فارسیش این هست "مایک شیشفسکی". گلدن استیت هم که دورانت امسال ترید شد و خفن شدند. باید ببینیم امسال چه گلی به سرمون میزنند، هر چند که به شخصه طرفدار کلیولند هستم و لبران و کایری امیدوارم به کمک هم سال بعد هم قهرمان NBA شده و گلدن استیت رو له کنند (:ممنون بابت خبر.
سلام
تصحیح شد، ولی بگم نمیشه گفت کاملا غلطه، اولا تلفظهای مختلف داریم، دوما من از ترنسلیت تلفظ رو گوش میکنم و اکثرا میگن از همین برای فهمیدن تلفظ استفاده کنیم و طبیعتا معتبره، بههرحال مرسیدرضمن، جلوهی خوبی نداره که بیاد اینجا ایراد بگید، چون تلفظــه و چیز بزرگی نیست و تاپیک مختص بهش هست که متاسفانه استفاده نکردید...
به هر حال مرسی بابت پاسخگویی و مهمتر این خبر بسکتبالی.
![[تصویر: u2u6lkk2gtcs.gif]](http://s6.uplod.ir/i/00808/u2u6lkk2gtcs.gif)