امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حکایت فرگشت هنر و سؤال اشتباه؛ نگاهی به روند افزایشی بازی‌های جهان‌باز و تأثیرشان...
(08-01-2016, 08:29 PM)Clegane نوشته است:
اینکه فال آوت و اسکاریم بازی های اور ریت شده ای هستن ، درش شکی نکن و از بیانش هم نترس. این رو به این خاطر میگم چون اگر این موضوع رو جلوی جامعه گیم ایران علم کنی ، به شدت بهت حمله ور میشن ، تجربه شخصی دارم تو این زمینه.
اما اینکه بازی های عقب مونده ای هستن ، کاملا از طریق نقد فنی قابل اثبات و بررسی هست. اتفاقا من چند وقت پیش فال اوت 4 رو نصب کردم و حدودا 20 دقیقه بازی کردم.همون 20 دقیقه رو میشه به راحتی باز کرد و تحلیل کرد و گفت چرا اصولا بازی بدیه. اتفاقا شدیدا هم علاقه دارم یک یادداشت تحلیلی بنویسم بر همون 20 دقیقه گیم پلی ، حالا کجا منتشرش کنم مشخص نیست ، اینجا که قطعا نمیشه.ولی هرجا باشه احتمالا بازخوردهای دوستانه ای نخواهد داشت.
برای حسن ختام ، چند سال پیش زمانی که من گفتم یوبی سافت و اکثر بازی هاش به دردنخور و فاقد ارزش هستند ، به دلایل زیادی از جمله همین موضوعی که شما ه بهش پرداختی ، کلی بهم حمله شد. اما الان همه دارن به این واقعیت میرسن.شکی ندارم این مسئله برای بتسدا هم دیر یا زود رخ میده.
متاسفانه دیدگاه شما برای نقد بازی ها ،دیدگاه کاملا اشتباهی هست.اگه بخواهیم یه بازی را صرفا از نظر گرافیک تکنیکی و گیمپلی محض بررسی کنیم،حرف شما درسته. اما این کار اشتباهیه.با این دیدگاه به شدت سخت گیرانه تمام شاهکار های صنعت گیم را میشه زیر سوال برد و چه بسا خرد کرد.
اما مسئله ای که هست وجود پارامتر هایی دیگه ای مثل گرافیک هنری،موسیقی ،داستان و از همه مهمتر جذابیت بازی ،باعث میشه که خیلی از ایراد ها ها نا دیده گرفته بشن.همونطور که بعضی از موارد باعث کم شدن نمره میشن،بعضی موارد هم نمره را افزایش میدن.
فراموش هم نکنید که حرف اول و اخر در میران نمره و محبوبیت یه بازی را میزان جذابیت اون میزنه.مهم نیست یه بازی چقدر اصول را رعایت کرده.اگه جذاب باشه یعنی وظیفه خودش را به خوبی انجام داده و مستحق نمره خوب یا عالیه.
[تصویر:  ffxv___episode_duscae___iii___ending_by_...8pt5a2.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حکایت فرگشت هنر و سؤال اشتباه؛ نگاهی به روند افزایشی بازی‌های جهان‌باز و تأثیرشان... - توسط Anárion - 08-01-2016, 10:40 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,087 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,118 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,735 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,636 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,337 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان