08-11-2016, 01:58 PM
(آخرین ویرایش: 08-11-2016, 02:57 PM، توسط mohammad1692.)
(08-11-2016, 01:55 PM)MortezaXYZ نوشته است:(07-31-2016, 12:30 PM)MONSEF نوشته است: حاجی من موارد خنده دار نگفتم
یکی از رازهای مخفی بازی رو گفتم
اخرش هم مزاحی کردم که خوش باشیم
(08-10-2016, 08:20 PM)mohammad1692 نوشته است:خیلی جالب بود میگم 88 مایل مال یه فیلمی بود مگه نهسلام به همه ی گیمفایی ها ، حرفه ای ها ، اسپمرها و خودم که تکی افتادم دنبال این معما
یه مطلب جالبی در مورد این پازل هست که خوندنش خالی از لطف نیست و در فروم های بیگانه هم بحث های زیادی در موردش صورت گرفته
همه ی کسانی که این عنوان رو تجربه کردن میدونن که در یکی از مراحل فرعی شخصی به نام omega از فرانکین میخواد که براش یه تعداد قطعاتی رو پیدا کنه و بعد از جمع آوریش یه ماشین تحویل فرانکلین میده
اما استفاده ی این ماشین چیه ؟ این ماشین به هر نقطه از نقشه برده شده ، به منطقه نظامی ، بالای کوه ، کوچه و خیابون ، من حتی اون ماشین رو با هلیکوپتر بالای ufo ها هم بردم ولی همچنان اتفاق تازه ای نیفتاد ..
ولی داستان این ماشین و ماجرای تخیلیش از جایی شروع میشه که یه کاغذ رو دیوار خونه ی لستر پیدا میشه و معمای این بازی رو جالب و گیمرها رو کنجکاوتر کرده
timetravel 88 mph
عکس یه ماشین با سرعت 88 مایل که مساوی سفر زمانی هست
و تنها ماشینی که میشه برای این امر در نظر گرفت ماشین فرانکلین هست ، که سرعت پائینی داره و نمیشه به اون
سرعت مورد نظر رسوندنش ، پس میشه نتیجه گرفت این ماشین یه قطعه دیگه کم داره ،
که گیمر رو بر میگردونه به خونه ی اول ، یعنی دیدن دو ufo دیگه که در مکانی نامعلوم هستند و با رویت اون ufo ها بخش جالب توجهی از این پازل حل میشه
از اونجایی که بازی به ورطه ی تخیل کشیده شده و الان تو دل تون دارید میگید اینم حالش خوش نیست ، ولی دقت کنید که در بازی حرفهای زیادی در مورد دایناسور ها هم گفته شده ، و این همه عکس و موارد مبهم در بازی بی دلیل نیستن ، حتی بازی های سگا هم همه چیزش رو حساب کتاب بوده
و این هم حرف آخری که omega قبل از ترک محل گفت
منظوره شما 8 مایل ، که امینم بازی کرده ، اول اسم فیلمو یاد بگیر بعد اسپم بده . اگه جالب بود دکمه تشکر اون پائینه ، وگرنه با این حرفا چیزی حل نمیشه . موفق باشید .
قبل از ارسال پست قوانین تاپیک رو بخون