نظرسنجی: ایا نظر شما تاپیک مفیدی بودید و توانست به سوالات شما پاسخ دهد؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
بله
60.00%
9 60.00%
خیر
40.00%
6 40.00%
در کل 15 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات و مشکلات در رابطه با بازی ها شیرینگ یا دیجیتالی
بدبختانه یا خوشبختانه مجور شدم ریجن دو خرید کنم. با توجه به تجربه هایی که کسب کردم.میگم دوستان هم استفاده کنن
تفاوتی بین ریجن ها نیست!!! اما تو ایران خیلی هم هست. نه خود کنسول بلکه بازی هاش: مثلا میگم خیلی سخت یعنی واقعا سخت میشه بازی فیزیکی همون دیسک بلوری پیدا کرد. من خودم تو شهرمون هر جایی میرفتم ریجن دو بیشتر بود ریجن یک خیلی کم و سه اصلا نبود و بعضی ها هم برای تمام ریجن ها بودن، این بازی های که برای تمام ریجن ها بودن همون های که برای همه کنسول ها اومده حتی کامپیوتر اما بازی های انحصاری سونی پیدا نمیکردی. شاید تو تهران پیدا بشه تو شهر ما که نبود. اینو میگم تحقیق کنید.
خلاصه میشه گفت هر کی میخواد ریجن سه بخره باس از فروشگاه پلی‌استیشن بازیش رو خرید کنه که تفاوت ریجنی نیست. این هم اصلا به سرفه نیست. که بیای 60 دلار برای یه بازی پرداخت کنی. بعد تموم کردن حالا بیا مشتری پیدا کن بفروشش. البته اگه دوستانی دارید که ps4 دارن شاید به سرفه باشه. اما دیسک این طوری نیست. یه بازی دست دوم میخری 130 تومن بعد دو هفته بازی تموم میشه و دیگه نیازی بهش نداری.میفروشی 120 تومن یه بازی جدید میگیری. این طوری حداکثر برای هر بازی 30 تومن میدی. واسه من که اول کارم میخوام این طوری پیش برم.
حالا جالبه بدونین همین امروز یه فروشنده ای میگفت از امروز به بعد یعنی از تاریخ 1395/06/05 دیگه نمیتونی اکانت های ترکیبی به کنسول نصب کنی که سونی فهمیده و از این حرفا؟ دوستان تحقیق کنید آیا این درسته یا این یه چیزیش شده بود  S0 (43)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات در رابطه با بازی ها شیرینگ یا دیجیتالی - توسط ebi71 - 08-26-2016, 02:35 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان