08-26-2016, 04:02 AM
(آخرین ویرایش: 08-26-2016, 04:18 AM، توسط mohammad6701.)
(08-26-2016, 01:34 AM)H_DS_N نوشته است: سلام مقاله خوبیه ولی زبانش اگر رسمی باشه بهتره
نقلقول: ریتافن میخواد از این اختراعات برای کمک به ارتش آلمان کنهریتافن میخواد از این اختراع برای کمک به ارتش آلمان استفاده کنه.
چند جاهم نوشتی سلفورت
البته تا اونجایی که میدونم داستان باید از بلک یک شروع بشه؟؟!!!
و این که حتی بلک دو dlc های بیشتری داره
در کل موفق باشید
ممنون دیگه ما هم در دیگه سریع تایپ کردم چون زیاد به تایپ رسمی عادت ندارم و خیلی خیلی وقتم میگیره دیگه سریع تایپش کردم داستان بخوام بگم از سری بلک اپ شروع شد اون مپ های کلاف یک بیشتر ما زمانی هست که این سه شخصیت اسیر میشن با هم تیمی هاشون
طبق این تریلر که ما دیدیم من میتوانم این نتیجه گیری کنم بقیه هر نتیجه گیری کردن تو این تایپ بیان کنن
نتیجه : ماده 1.1.5 سبب به وجود امدن زامبی هست ولی هرم و گوی ساماناکی کنترل کنند این زامبی ها هستن . و وقتی تو مپ shadows of evil شادو من وجود داره میتواند مال زمانی باشه که شادو من کل زمین تصخیر میکنه و یه زندگی خیالی میسازه حالا به هر دلیلی این چهار نفر انتخاب میکنه . و اینکه دکتر مکسیس که شادو من شده به خاطر روح شادو من هست که از [font=tahoma]shadows of evil اومده .[/font]
[font=tahoma]حالا یه سری سوالات پیش میاد چرا ریتافن نسخه های اینده این سه نفر نیاز داشته یا اینکه چرا بعد تلپورت کردن پیش دکتر مکسیس ساماناکی رو نابود نکرد چرا فقط دستگاه تلپورت نابوده کردن [/font]
بیاین با نوب ها مهربان باشیم !!