08-26-2016, 12:28 PM
(08-25-2016, 08:38 PM)Clegane نوشته است:ممنون ولی نمیدونم اطلاع دارد یا نه ولی مخابرات یه مدت تا 2 مگ هم نامحدود میداد ولی بعد یک مدت کردش تا 512 نامحدود و حالا هم کلا سرویس نامحدود نمیده فقط حجمی و متاسفانه من رابطه خوبی با حجمی ندارم چون همش باید حواست به حجم باشه و منم در ماه بالای 100 گیگ استفاده دارم که باعث میشه خرجم بره بالا .... به هر حال زنگ زدم برای پایین اوردن پینگ گفتن که باید برم مخابرات درخواست سرویس های بر ارزش افزوده بدم تا پینگم کمتر بشه البته من یه مدت زیادی بازی free to play (لود اوت ) رو بازی میکردم و پینگی که به من نشون میداد تو بازی از 140 تا 160 متغیر بود گه گداری بالا میرفت اما خیلی کوتاه و اوقاتی هم تا 120 130 میرفت ببخشید زیاد تایپ میکنم ولی من دی ان اس 8.8.8.8 رو امتحان کردم پینگم 147 ثابت بود و تا 150 هم میرفتمن overwatch بازی نکردم، بنابراین بهتره که حتما از کسایی که بازی میکنن یه سوالی بکنی. خیلی هم سخت نیست، تو شبکههای اجتماعی معمولا خوره این بازی زیاده.ولی پینگ 200 یکم زیاده فکر کنم. ببین همون پشتیبانی مخابرات میتونه با تغییرات پارامتری، پهنای باند بیشتر بهت بده؟
512 مخابرات خیلی کمه، 1 یا 2 بگیر اگه واقعا خطت کشش داره.
با این اوصاف وضعیتم چطوزه؟