سلام و با عرض ادب و احترام به همه ی گیمرای انجمن گیمفا
من اسم بازی ها رو همراه تاریخ عرضه ی اون ها طراحی کردم و دوست داشتم که با شما به اشتراک بذارم به همین خاطر این تاپیک رو ایجاد کردم.
طراحی ها در حد متوسط رو به پایین هستند و امیدوارم بپسندد.
قوانین و توصیه های مربوط
1.در خصوص بازی مورد نظر هم میتونید بحث و تبادل نظر کنید.
هر دو سه روز یک طراحی قرار میگیره.
2.این امکان رو دارید که در خصوص بازی مورد علاقتون درخواست بدید
تا طراحی بشه.
3.اگر طراحی ها بد بود پای بی تجربگی من بذارید.
موفق باشید.
Watch Dogs 2
این نسخه از بازی در شهر سن فرانسیسکو جریان خواهد داشت، شهری بزرگ و منحصر به فرد در ایالت کلیفورنیای آمریکا. این شهر که به خاطر معماری مدرن و ساختمانها و آسمان خراشهای سر به فلک کشیدهاش معروف است، بستری بسیار مناسب را برای هکرها فراهم خواهد کرد چرا که شهری مدرن و پر از ابزارآلات الکترونیکی به شمار میرود.
Watch Dogs 2 قرار است در تاریخ ۱۵ نوامبر (برابر با ۲۵ آبان ۱۳۹۵) برای پلتفرمهای اکس باکس وان، پلی استیشن ۴ و رایانههای شخصی در دسترس قرار گیرد.
من اسم بازی ها رو همراه تاریخ عرضه ی اون ها طراحی کردم و دوست داشتم که با شما به اشتراک بذارم به همین خاطر این تاپیک رو ایجاد کردم.
طراحی ها در حد متوسط رو به پایین هستند و امیدوارم بپسندد.
قوانین و توصیه های مربوط
1.در خصوص بازی مورد نظر هم میتونید بحث و تبادل نظر کنید.
هر دو سه روز یک طراحی قرار میگیره.
2.این امکان رو دارید که در خصوص بازی مورد علاقتون درخواست بدید
تا طراحی بشه.
3.اگر طراحی ها بد بود پای بی تجربگی من بذارید.
موفق باشید.
Watch Dogs 2
این نسخه از بازی در شهر سن فرانسیسکو جریان خواهد داشت، شهری بزرگ و منحصر به فرد در ایالت کلیفورنیای آمریکا. این شهر که به خاطر معماری مدرن و ساختمانها و آسمان خراشهای سر به فلک کشیدهاش معروف است، بستری بسیار مناسب را برای هکرها فراهم خواهد کرد چرا که شهری مدرن و پر از ابزارآلات الکترونیکی به شمار میرود.
Watch Dogs 2 قرار است در تاریخ ۱۵ نوامبر (برابر با ۲۵ آبان ۱۳۹۵) برای پلتفرمهای اکس باکس وان، پلی استیشن ۴ و رایانههای شخصی در دسترس قرار گیرد.
صبحدم چون کله بندد آه دود آسای من
چون شفق در خون نشیند چشم خون پالای من
چون شفق در خون نشیند چشم خون پالای من