(09-14-2016, 07:48 PM)mahdikafshgar نوشته است:(08-13-2016, 09:31 PM)LIGHT DRAGON نوشته است: سلام ببخشید من می خوام انلاین ps4 بخرم سایت مورد نظرم وست بازی هست ولی نمی دونم معتبر است یا نه؟ اگر نیست یه سایت معتبر پیشنهاد کنید که مجموعه بازی هاش کامل باشه لطفامعتبر ترین سایت از لحاظ خرید : DigiKala.Com
سلام به همه دوستان!
من دیروز PS4 خریدم.با اینکه PS4 Pro داره میاد تا یکی دو ماه دیگه، یعنی من کار اشتباهی کردم؟یعنی از بازی ها عقب میمونم؟یعنی امکان داره دیگه PS4پشتیبانی نشه؟لطفا یه جواب خوب بدید چون فکر کنم همه PS4 دارا این سوال براشون پیش اومده باشه!
مسلما کار اشتباهی نکردهاید، ولی بهترین کار رو هم نکردید.
تفاوت پرو با معمولی رو با یک مثال خیلی ساده پروندشو میشه بست:
فرض کنید شما میخواهید یک سیستم ببندید، بودجه برای کارت گرافیک تقریبا یکی هستش، شما دوتا انتخاب دارید، GTX 950 و GTX 1050، هردو جزو کارتگرافیکهای میان رده مناسبی هستند که Nvidia عرضه کرده، تفاوت این علاوه بر کارایی و performance، توی تکنولوژیهای موجود توش باهم تفاوت دارند، به طوری که 1050 با یک تفاوت نسبی از نسل قبل بهتر هستش، و توی بازیها فرض میگیریم که با 950 برروی تنظیمات medium میتونیم 30 فریم بگیریم، با 1050 میتونید روی high سی فریم بگیریم.
این اتفاق دقیقا برای کنسول سونی میافته، از اونجایی که معماریهای این کنسولها برپایه معماری کامپیوترهای خانگی هستش، سازندهها با سختافزار جدید فقط تنطیمات گرافیکی رو بالا میبرند، یا رزولوشن رو بالا میبرند، یا اصلا تنطیمات رو تغییر نمیدند و در عوض از قدرت بیشتر کنسول استفاده میکنند تا بجای 30 فریم، 60 فریم بر ثانیه بگیرند،بازهم میگم معماری برپایه PC هستش و سازندهها تنها کاری که میکنند تنطیمات رو بالا پایین میکنند که کار راحتی هستش، پس فعلا تا اوایل 2019 بهترین تجربه رو برای کنسولهای معمولی فراهم بکنند(هم Xone و Xone s و هم PS4)، چون به نفعشون هستش وگرنه ضرر خواهند کرد.
یک موضوع دیگه، کنسول جدید pro آنقدر هم پیشرفت خیلی زیادی نکرده، پس توی این 2 سال آینده مشکلی به وجود نخواهد اومد، درضمن درحال حاضر کنسول Xone s هم میتونه به 4k Upscale بکنه، و یکسری نتایج جالب توجهی بهجا گزاشته، تفاوت واقعی توی گرافیک خواهد بود و فریم ریت ثابت تر
That was just a dream