09-16-2016, 12:08 AM
(09-15-2016, 11:50 PM)You Never Win نوشته است: خسته نباشی برادر علیرضا.![]()
ایده آخرالزمان الان تو انیمهها به شدت دیده میشه و زیاد شده. نظری در مورد این که خوبه یا بده ندارم ولی سازندهها دیگه واقعاً دارن یه فرمول رو به شدت استفاده میکنن. اون فرمول رو شینگکی ابداع کرد و هر کسی از راه رسید دست زد یه کپی ازش برداشت. فرمول اینه که شخصیت اصلی حرفای گندهتر از دهنش بزنه و بگه من جرات زیادی دارم. نمونهش به شدت تو کابانری و تاحدودی گاد ایتر دیده میشه. دیگه واقعاً بیمزه شده این کار و به نظرم به جای تکرار این فرمول یه چیز جدید رو پیش بگیرن.
در کل این انیمه به نظرم جالب میرسه و شاید چیز جدیدی باشه. تا فردا که ببینم نظری نمیدم ولی اون موقع نظر کاملو ارائه میکنم. امیدوارم انیمه خوبی باشه و ارزش نمره 8 که دادی رو داشته باشه. (خدا رو چه دیدی شاید از نظر من ارزشش از 8 هم بیشتر شد.)
خیلی ممنون برادر سامرند
والا ایده اخرالزمان کلا دیگه نخ نماس شینگکی هم یه جوراییه پایش رو گذاشت. شخصیت از لحاظ رفتاری به ارن و رین خیلی نزدیکه و عین ارن هم از اون حرفای قلبه سلمبه میزنه
جالب که بله انیمه خوبیه، با توجه به سلیقت فک کنم همون8 یا 7.5 رو ازت بگیره
![[تصویر: o4ty_hollywood_undead_as_an_anime_rock_b...9uovrt.jpg]](http://uupload.ir/files/o4ty_hollywood_undead_as_an_anime_rock_band_by_luckypuppyzero-d9uovrt.jpg)