امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موج خیانت| نقد و بررسی انیمه Owari No Seraph: Nagoya Kessen-hen
خسته نباشی برادر علیرضا بابت نقد. S0 (74) 
انیمه واقعاً نسبت به فصل اول پیشرفت کرده بود و میتونیم بگیم که فصل اول فقط یه جور شروع بود. (نمونه‌ش خیلی زیاده و متاسفانه یکی از سی.است های نچندان جالب سازنده‌هاست. سعی میکنن یه 12 قسمت شروعی بسازن و دوباره با 12 قسمت دیگه ادامه ش بدن و یه انیمه کامل 24 قسمتی بسازن. اصلاً جالب نیست و به نظرم همون اول کار سعی کنن به جای تکه تکه کردن انیمه کاملش کنن بهتره.)
فصل دوم خیلی عالی‌تر وارد شد و داستان رو به جلو پیش برد و سوالات زیادی رو پاسخ داد. البته اتفاقات خیلی غیرمنتظره‌ای هم افتاد که به جذابیت انیمه و عنصر غافلگیری اون به شدت اضافه کرد. چیزی که در فصل اول نه دیدیم و نه شاهدش بودیم. خیلی عالیه که این انیمه از روال بیشتر انیمه‌ها (یعنی ضعیف شدن فصل دوم نسبت به فصل اول) پیروی نکرده و فصل دوم ارزش بیشتری نسبت به فصل اول داره.
گرچه انیمه همچنان ضعف‌هایی داره و برخی صحنه‌ها کاملاً بیخود هست. البته برای یه انیمه معمولی عالیه چون این اثر چیز خاصی نیست ولی بازم ارزش وقت گذاشتن و تماشا رو داره. گرچه به هیچ عنوان از من نمیتونه نمره کامل 9 رو دریافت کنه. من به این انیمه با تمام پیشرفت‌ها و جذابیت‌ها 8.3 میدم و تایید میکنم که این اثر نسبت به دیگر ساخته‌های استدیو (میشه به Attack On Titan اشاره کرد) ضعیف‌تره. برای مثال نگاهی به انیمه حمله به غول می‌کنیم. انیمه اگر جذابیت داستانیش در حد صفر باشه (که قطعاً نیست)، هنوز یه برگ برنده و خیلی با ارزش داره. انیمه سعی کرده دنیایی کاملاً پیچیده، پر از قوانین مختلف، پر از پتانسیل و جذابیت با عمقی تقریباً بی‌پایان رو ارائه بده. متاسفانه نه این اثر نه اثر جدیدتر استدیو (منظورم Koutetsujou No Kabaneri هست) نتونستن به موفقیت اون برسن و همچنان از نظر من حمله به غول برترین ساخته استدیو هست.
بازم خسته نباشی بابت نقد و انگاری یه خورده زیادی حرف زدم. S0 (2) به عزیزان پیشنهاد میدم که این انیمه رو هم به کلکسیونشون اضافه کنن قطعاً چیزای جذابی درون خودش داره و نقص‌هاش جلوی لذت بردن ازش رو نمی‌گیره. (گرچه به عنوان انیمه شروعی به خصوص برای افراد مشکل پسند این رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم)
بازم ممنون و خسته نباشی بابت نقد و ببخشید سرتو درد آوردم. S0 (2) S0 (74)
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: موج خیانت| نقد و بررسی انیمه Owari No Seraph: Nagoya Kessen-hen - توسط You Never Win - 09-19-2016, 09:43 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاپیک معرفی انیمه و انیمیشن You Never Win 45 19,928 12-16-2021, 10:06 AM
آخرین ارسال: mostafaemami
  تصویر کاراکتر مورد علاقۀ شما در انیمه‌ها[پست اول خوانده شود] White Beard 13 6,046 09-25-2021, 04:19 PM
آخرین ارسال: abzarone
  اسم اون انیمه که پسره کارمند فروش کرکره برقی بود رو می‌دونید؟ hvonisenbourne 0 2,339 09-06-2021, 05:12 PM
آخرین ارسال: hvonisenbourne
  دانلود انیمه Vampire Knight فصل اول و دوم Lamar Davis 7 18,822 02-28-2021, 01:01 AM
آخرین ارسال: Deli
  قاتل قلم به‌دست | نقد و بررسی انیمۀ Death Note White Beard 5 4,004 09-03-2020, 11:32 PM
آخرین ارسال: Behdad Gamer

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان