09-20-2016, 07:05 PM
سلام...دیروز یه پست دادم برای خرید پی سی...الان به دلیل دانشگاهو اینجور مساعل تصمیم گرفتم لب تاپ بگیرم ولی خب یه سوالی همیشه منو درگیر خودش کرده...وقتی میرم توی سایت های مختلف در مورد لب تاپ های مختلف سرچ میکنم مثلا توی بررسی یه لب تاپ جهار ملیونی گیمینگ نوشته شده این لب تاپ قادر به اجرای بازی های روز در سطح تنظیمات متوسط است و در تنظیمات بالا دچار افت فریم میشود...یا مثلا در مورد یه کارت گرافیک کلاس دسک تاپ مثل gtx960 که حدود یه تومن قیمتشه مینویسن یه گرافیک متوسط برای اجرای بازی ها در سطح قابل قبول ولی وقتی با دوستان که خودشون لب تاپ دارن صحبت میکنیم میگن ن ما خودمون با یه لب تاپ دو تومنی همه بازی هارو روی الترا بازی میکنیم یا مثلا دوستم با یه گرافیک چهارصد تومنی که خیلی از 960 ضعیف تره همه بازی هارو روی الترا بازی میکرد...دلیلش چی میتونه باشه؟؟
راستی من میخواستم یه لب تاپ دست دوم در حد سه تومن برای گیم بخرم...چه لب تاپی رو پیشنهاد میدید؟؟تا چه حد قادر به اجرای بازی های روز هستش؟؟تا چند سال میتونه بازی های روزو اجرا کنه؟؟
ممنون
راستی من میخواستم یه لب تاپ دست دوم در حد سه تومن برای گیم بخرم...چه لب تاپی رو پیشنهاد میدید؟؟تا چه حد قادر به اجرای بازی های روز هستش؟؟تا چند سال میتونه بازی های روزو اجرا کنه؟؟
ممنون