09-30-2016, 03:00 AM
(09-30-2016, 02:36 AM)meysam-AP نوشته است: سلام!
خسته نباشی مازیار جان.
خوشحالم که رفع اشکال مقاله و مسائلی که گفته شد تونسته بهت کمک کنه، اما مسئله اصلی که باعث پیشرفتت می شه فقط خودتی و پشتکارت. هیچ کس بدون اشتباه نیست و هیچکس هم از روز اول نویسنده نبوده، نگران نباش، با امید ادامه بده و بنویس، تا می تونی بنویس و بخون!
نوشتن و خوندن هیچ ضرری نداره و وقت تلف کردن نیست، حتی اگر نخوای مقاله بنویسی هم، تجربیاتت در نوشتن و آموزه هایی که از خوندن زیاد تو ذهنت ثبت شده، همیشه همراهته و در آینده حتما به کمکت میاد!
سلام میثم عزیز.
ممنون از این که خوندید. ماشاالله بزنم به تخته همه کارها روی دوش شما و سعید عزیز بوده. بنده فقط اشکال هایی که شما گفتید رو رفع کردم. عجب کلمه زیبایی "امید". امید میتونه کاری کنه جلوی سخت ترین چیزها مثل کوه استوار بمونی و کم نیاری. اولاش که اومده بودم فکر نمیکردم قراره مورد توجه اساتیدی مثل شما و جناب اقابابی و دهقانی قرار بگیرم و به نوشتن بپردازم. خوندن نقش مهمی توی نوشتن و باز شدن ذهن داره. وقتی که تغریباً مخت هنگ کرده خوندن کمک زیادی میتونه بهمون بکنه. نکاتی که گفته شد همشون یکی از زیر مجموعه های کلمه "تجربه" هستش. البته راه زیادی در پیش دارم و این ها یه نیمچه ای از تجربیاتی هستش که توی این چند ماه به دست اوردم. بازم ممنون از این که وقت گذاشتید و خوندید ..