10-09-2016, 08:46 PM
به تازگی نمرات عنوان Dragon Quest Builders منتشر شده است. Dragon Quest Builders یک عنوان از سری پرطرفدار و کلاسیک Dragon Quest است که قصد داشته تا سبک و سیاق جدیدی به این فرانچایز دهد. برای اطلاع از نمرات بازی با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
هماکنون ۲۸ نقد برای نسخه پلیاستیشن ۴ بازی Dragon Quest Builders انجام گرفته است که شامل ۲۷ نقد مثبت و ۱ نقد متوسط میشود. فهرست نمرات عنوان Dragon Quest Builders را میتوانید در زیر مشاهده کنید:
- Hobby Consolas-92
- Destructoid-90
- USgamer-90
- Digitally Downloaded-90
- Time-90
- Attack of the Fanboy-90
- Hardcore Gamer-90
نقلقول:اگر بخواهم لذت خود را نشان بدهم، من یک طرفدار بزرگ Dragon Quest هستم و با وجود تمام احترام به ماینکرفت و تجربهای که برای ما فراهم کرده است، باید بگویم که هیچ وقت نتوانست به عنوان یک بازی توجه مرا برای مدت زیادی جلب کند. من نمیتوانم دست از بازی کردن Dragon Quest Builders بکشم و این یکی از همان تجربههایی است که من امیدوارم پس از نقد و بررسی نیز آن را ادامه دهم.
- GameSpew-90
- Playstation Universe-90
- IGN-89
نقلقول:Dragon Quest Builders یک عنوان درگیر کننده است. گیمپلی بازی فرصت بازی کردن به کودکان میدهد و این در حالی است که دیالوگهای آن اشارههای بزرگ سالانهای برای سرگرم شدن پدر و مادرها دارد.
- COGconnected-88
- Worth Playing-85
- ۳DJuegos-85
نقلقول:Dragon Quest Builders گیمپلی نقش آفرینی، ساخت و ساز و خلاقیت را با هم ترکیب کرده است. این یک بازی فوقالعاده است.
- PlayStation LifeStyle-85
- LaPS4-85
- Multiplayer.it-85
نقلقول:Dragon Quest Builders لذت سرگرمی و مکانیکهای سند باکس بازی ماینکرفت را با ماموریتهای معروف سری Dragon Quest ترکیب کرده است.
- The Games Machine-85
- CGMagazine-85
- MMORPG.com-84
- God is a Geek-80
- Game Rant-80
- Vandal Online-80
- Eurogamer Italy-80
- GamesRadar+-80
- Game Informer-80
نقلقول:جلوهها و کارهای بصری جذاب به همراه یک اکشن نقش آفرینی خوب که البته مشکلاتی در بعضی از مناطق بازی وجود دارد.
- IGN Spain-79
- SpazioGames-75
- WCCFtech-60
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#