(10-13-2016, 10:39 AM)Marcus Holloway نوشته است:(10-13-2016, 10:03 AM)mahdiar2010 نوشته است: من مخالفم چون دیگه دلیلی برای خرید کنسول نمی مونه و کنسول ها مظلوم واقع می شوند ، درسته که عده ی زیادی هم بازی رو تجربه می کنند اما به هر حال برای اون کنسول خوب نیست
اصلا دلیل درستی نیست چون شاید خیلی ها دوست ندارند با pc بازی کنند و از کنترلر بیشتر خوششون میاد
:(2):
دقیقن همین طور هست، از خودم مثال میزنم که بازی های RE 4,5,6 و سه گانه GTA و بولی و مکس پین و اسلیپینگ داگز رو PC من به راحتی و کیفیت عالی اجرا میشه، اما وقتی این ها برای ps4 اومد ، با وجود اینکه حتی بیشتر شون رو قبلن روی pc رفته بودم، برای ps4 تهیه کردم چون به این سبک (کنترلر و بازی در TV ) و خریدن اورجینال عادت کردم، کلن این حرف که کنسول بدون انحصاری هیچ هست ، غلطه
و مایکرو کار خوبی کرد انحصاری هاش رو برای pc داد چون این هیچ ضرری برای کاربر نداره، کلن دوحالت داریم، شما فرض کن TLOU همین امروز برای pc میاد:
۱-شما فقط ps4 داری و PC مناسب گیم نداری اصلن، خب برای شما چه فرقی داره روی pc باشه یا نه! میری توی ps4 ات بازی می کنی
۲-شما علاوه بر ps4، یک PC عالی و مناسب داری ، که خب اینجا به نفع شما میشه و حق انتخاب بهتری داری که با کیبورد و کیفیت بهتر بازی کنی، یا روی کنسول و با کنترلر
خلاصه اینکه اومدن انحصاری کنسول ها برای pc هیچ ضرری برای صاحبان کنسول نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk