10-20-2016, 04:48 PM
سلام علیکم.
نقد خوبی بود، عنوان نظرم رو خیلی جلب کرد. یکی از مشکلات مهم توی این نقد کوتاهیش بود! خیلی کوتاه درباره بازی توضیح داده بودید.
خب بریم سراغ مشکلات:
و بعد
و فرعی
سال 2009
بود. حال
میخواهیم.
اگر نمیدونید چطوری باید از نیم فاصله بذارید، دستور زیر را اجرا کنید:
Ctrl + Shift + 2
=============================
درباره بخش داستانی بازی خیلی خیلی کم توضیح دادید. یعنی فقط شما اومدید مقداری از داستان رو گفتید و هیچ چیز دیگه دربارش نگفتید. بهتر بود درباره شخصیت پردازی، داستان روایت خوبی داره!؟ اونقدر به شما انگیزه میده که تا آخر پای بازی بشینید؟! و...!
در بخش گرافیک هم همینطور.
خب اینم از رفع اشکال. باید بگم با این کار قصد نداشتم نقد شما رو بکوبم و شما رو مایوس کنم. چون قطعاً در نقد بعدیتون این مشکلات به نصف میرسن. موفق باشید ...
نقد خوبی بود، عنوان نظرم رو خیلی جلب کرد. یکی از مشکلات مهم توی این نقد کوتاهیش بود! خیلی کوتاه درباره بازی توضیح داده بودید.
خب بریم سراغ مشکلات:
نقلقول: پس از گذشت 13 سال از شروع کار یکی از بزرگترین فرنچایزهای تاریخ وبعد از انتشار چندین نسخه اصلی وفرعی از فرنچایز رزیدنت ایول در سال2009 بالاخره نوبت به پنجمین قسمتبهتر بود بین این کلمات و اعداد فاصله بذارید.
و بعد
و فرعی
سال 2009
نقلقول: از این عنوان بالا بود.حال میخواهیم ببینیماینجا هم همینطور.
بود. حال
نقلقول: حال میخواهیم ببینیم که آیا واقعا نسخه پنجم توانسته یک عنوان درخور نام رزیدنت ایول باشداینجا باید از نیم فاصله استفاده میکردید.
میخواهیم.
اگر نمیدونید چطوری باید از نیم فاصله بذارید، دستور زیر را اجرا کنید:
Ctrl + Shift + 2
=============================
درباره بخش داستانی بازی خیلی خیلی کم توضیح دادید. یعنی فقط شما اومدید مقداری از داستان رو گفتید و هیچ چیز دیگه دربارش نگفتید. بهتر بود درباره شخصیت پردازی، داستان روایت خوبی داره!؟ اونقدر به شما انگیزه میده که تا آخر پای بازی بشینید؟! و...!
در بخش گرافیک هم همینطور.
نقلقول: اما مهمترین قسمت گرافیک بازی نورپردازی فوق العاده زیبای آن است که بیش از هرچیز شما را مجذوب خود میکنداگر من بودم، سعی میکردم یه مثال هم برای این نکته مثبت بزنم! نور پردازی توی چی خوبه!؟ شب!؟ روز؟! یا ..!؟
نقلقول: صداگذاری کریس,شوا وجیل فوق العاده است اما آلبرت وسکر چیز دیگریست و بسیار شگفتانگیز است.صدا گذاری کریس، شوا و جیل فوقالعاده است. اما آلبرت و سکر جایی برای حرف باقی نگذاشته اند.
خب اینم از رفع اشکال. باید بگم با این کار قصد نداشتم نقد شما رو بکوبم و شما رو مایوس کنم. چون قطعاً در نقد بعدیتون این مشکلات به نصف میرسن. موفق باشید ...