12-05-2012, 12:12 AM
(12-05-2012, 12:05 AM)ALAN نوشته است: نبرد با شیاطین من همه رمان ها رو خوندم و اگر توجه کنید یکی از شخصیت های اصلی نام فامیلش grady هست من هم اسمم alan grady هست الهامی از همین کتاب من یکی از رمان های 300 صفحه ای رو فکر کنم قسمت هشتم 200 صفحه اش رو تو یه ساعت خوندم من آخر همه کتاب خونام عمرا کسی بین شماها مثل من کتاب خونده باشهمن عاشق تن تن هستم مخصوصا سفر به آفریقا و جدال با تبهکاران جلاد لاغر را خواندی؟
اینو خدایی راست میگم همین امروز داشتم کتاب جدال با تبهکاران تن تن خبرنگار جوان رو میخوندم چه اتفاقی
فقط الله29:
از جایی شنیدم: ((انسان دوست دارد بزرگ شود ولی وقتی بزرگ می شود حسرت کودکیش را می خورد.)) پس حال را دریاب تا از این بزرگتر نشدی فقط خدایی که انسان ها را آفرید به یاد داشته باش.)) یا الله شکر (چرا خدا را با این اسم زیبا که دوست دارد با این نام صدایش بزنیم صدا نزنیم!)
از جایی شنیدم: ((انسان دوست دارد بزرگ شود ولی وقتی بزرگ می شود حسرت کودکیش را می خورد.)) پس حال را دریاب تا از این بزرگتر نشدی فقط خدایی که انسان ها را آفرید به یاد داشته باش.)) یا الله شکر (چرا خدا را با این اسم زیبا که دوست دارد با این نام صدایش بزنیم صدا نزنیم!)