12-30-2016, 02:03 AM
نقلقول: این که بشینی پشت سیستم فقط بازی کنی از هیچیم سر در نیاری فقط پشت مانیتور تایپ با کیبورد و حرف زدن اسونه اگر فقط یک ذره سختی دیده بودی اینا را نمی گفتی ولی منم سر در نمیارم ولی می دونم یک عده تیکه پاره شدن تا این امنیت را تو بدست بیاری بیای بشینی پشت سیستم راحت تایپ کنی حالا می خوای با یک بازی بدیش بره؟خنده داره.مشکل اینجاست که افراد دارای تفکر شما، مایلند به زور فکرشون رو به خورد بقیه بدند.
شما وارد این بازی ها میشی، یک کلمه توهین به اسلام به صورت علنی میبینی؟ توهین به مقدسات خودت به صورت واضح میبینی؟ که بخواید این بازی رو یک جنگ علیه کشور تصور کنید؟!
حقیقت من از این خلق و خو آمریکایی جماعت خوشم میاد: بذار هر کس هر عقیده ای داره برای خودش، داشته باشه. شاکی هستی، نرو سمتش.
این بازی یک حمله به کشور ما یا دینمون نیست وگرنه مطمئن باش سه سال دووم نمیاورد تو کشور و مثل اون بازی مربوط به انقلاب (فکر کنم revolution 1977 بود) و خیلی های دیگه، سایش رو با تیر میزدند این ما هستیم که با دلایل خنده دار، میخوایم جلوی چیزی که محبوب شده رو بگیریم و تفکر جوون مملکت رو نذاریم سمتش بره (در حالی که خودمون نمونه داخلی هم برای پر کردن جای خالی اون نداریم!)
حالا میدونی کی مسخره تر میشه؟ اینکه دلایلی مثل نابودی خانه خدا و غیره رو خود همین سازمان های ملی میدند، بعد آخرش میگند به خاطر خشونت بن میکنیم جونم به فدای این فاز بره. د آخه معلومه مسخره بازیه دیگه فدات شم.
نقلقول: ک عده تیکه پاره شدن تا این امنیت را تو بدست بیاری بیای بشینی پشت سیستم راحت تایپ کنیاین قسمت حرفت هم به هیچ وجه خوشم نیومد پسر جون با دو کلمه حرف منطق، همه رو دشمن کشور خطاب نکن که خیلی کار چندش آور و زشتیه.
خودم الان سرباز این مملکتم و لباس خدمت 21 ماه تن من قراره باشه و همین تیکه پاره ها هم شامل ما میشه. اولین بار هم سر اون سه عزاداری پشت سر هم وسط مشهد جر خوردیم تا جماعت عزادار به قول شما "امنیت" داشته باشند. حالا هنوز 19 ماه دیگه هم مونده!
آره خلاصه ... افراطی بودن رو کنار بذاریم خیلی خوبه.