امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clash of Clans در ایران به دلیل ترویج خشونت و جنگ های قبیله ای ممنوع شده است!
(01-01-2017, 03:44 PM)who i am نوشته است:
(01-01-2017, 03:20 PM)Maziyar Hemmati نوشته است:
(01-01-2017, 03:12 PM)who i am نوشته است:
(01-01-2017, 02:56 PM)Marcus Holloway نوشته است:
(01-01-2017, 02:25 PM)who i am نوشته است: اقا شما اشتباه چک کردی من با مدرک بهت میگم سوپرسل یک سرکت اسراییلی هست دیگه اینا همه می دونن حرف خنده دار نزنید.ولی می دونی دهنی که بی موقع باز بشه بده می دونی چرا؟چون اقا اگر کلا اطلاع رسانی نمی کردن که فلان بازی مشکل داره از اول مثل مسایل ***** و اینا مثلا اگر نمی گفتن بتل 3 مشکل داره و یا رزیدنت اویل مشکل ***** داره همه قشنگ بازیشونا می کردن اصلا کسی نمی فهمید بازی مشکل داره که.فقط از بازی لذت می برد ولی الان هی میگن فلان بازی مشکل داره نماد داره بابا نگید اینا بذارید بازی بی سر وصدا بیاد مردم بازی کنن لذت ببرن باور کنید هیچ کسی نمی فهمه بازی مشکل داره و فقط از بازی لذت می بره تازه اگرم چیزی نباشه هی بگن بگن مشکل داره اونوقت مشکل ساز میشه مگر نه کسی که فقط برای تفریح بازی می کنه چی کار داره بلندشه بره حمله کنه یک جا دیگه؟
چی میگی شما جمع کن باو  S0 (43) S0 (43) S0 (43)
سوپرسل یک شرکت فنلاندیه که به تازگی توسط شرکت Tencent خریداری شده
 یه تانهال کوچولو که اصلا از ساختنش قصدی نداشتن رو به خونه خدا تشبیه میکنید  S0 (43)
با ذهن‌های کوچک هیچ کاری نمیشه کرد! S0 (24)
تو جمع کن باو وقتی نمی دونی حرف نزن.من با مدرک بهت ثابت می کنم اسراییلیه خوب.اره شما فکر کن قصدی نداشتن سرتا بکن تو برف مثل این که تیر زدی توی مغز خودت.ذهن شما خیلی بزرگه پس برو پیش....حیف حرفی می خوام بزنم ستاره ای میشه اینم از جواب حرفات. S0 (22)

(01-01-2017, 03:02 PM)Maziyar Hemmati نوشته است:
(01-01-2017, 02:56 PM)Marcus Holloway نوشته است: چی میگی شما جمع کن باو  S0 (43) S0 (43) S0 (43)
سوپرسل یک شرکت فنلاندیه که به تازگی توسط شرکت Tencent خریداری شده
 یه تانهال کوچولو که اصلا از ساختنش قصدی نداشتن رو به خونه خدا تشبیه میکنید  S0 (43)
با ذهن‌های کوچک هیچ کاری نمیشه کرد! S0 (24)

سلام. واقعاً معلوم نیست چی میگن اینا  S0 (43) والا اونا اینقدر واسه ما ارزش قائلن که تا الان هر درخواستی ازشون کردیم انجام دادن. گفتیم اون چمن شکل شیطان یا حالا هرچی رو حذف کنن، حذفش کردن. گفتیم زبان فارسی، اونم اضافه کردن. الان دیگه معلوم نیست چی میگن! مثل این که کاربر who i am  و امسال ایشون می خوان کل اجزا بازی رو به دلایل مختلف پاک کنن  S0 (44) تا حدی هم میخوان پیش برن که فقط یه دونه آرچر بیاد اون وسط راه بره  S0 (43) این بحث هم با ایشون اصلا نتیجه نداره! چون ما اگر هم هزار تا دلیل بیاریم، ایشون بازم حرف خودش رو میزنه  S0 (43)
اقا اصلا شماها ذهناتون بزرگه که میشین بازی های چرتی مثل کلشا بازی می کنید S0 (45) اره بحث با شماها مثل اینه که بخوای یک میخا بزنی به سنگ هر چی بزنی نمیره توش چون به ضررتونه اگر بفهمین برای همین خودتونا زدین در نفهمی کاریشم نمیشه کرد.

باشه آقا شما بازی نکن دیگه  S0 (24) اگر بزرگی رو از روی سرگرمی تشخیص میدن! پس سازنده این همه بازی هم عقل هاشون کوچیکه؟  S0 (43) داداش خیلی از بازی ها هستن که از نظر شما تجربه کردنشون یه کار بیهودست! پس چون شما دوست نداری ماهم نمیتونیم انجامشون بدیم!؟ مگه حکومت نظامیه؟  S0 (43) 
پ.ن: منتظریم که با مدرک ثابت کنی *****یه  S0 (24)
اینا ها الان ثابتم میکنم ولی اخه مگه تو سواد داری؟ S0 (45) یک چیز دیگه بگم تمام من اصلا از شماها عذر خواهی می کنم هم از شما هم از اون مارکوس از شماهایی عذرخواهی می کنم که فقط به غیر از بازی کردن کاری بلد نیستین ولی وقتی تصمیمی می گیرن شماها میاین نظر میدین این جاش بده چرا اینطوری و این حرفا.من از شماها عذرخواهی می کنم که رییس جمهور و ***** و کسانی که این تصمیما را می گیرن پشمم حسابشون نمی کنید فکر می کنید عقل کلید و همه  ی ادما باید به ساز شماها برقصن اصلا باید اداره مملکت باید بدن به شماها.من از شماها عذرخواهی می کنم که اینقدر ذهنتون بزرگه که از (خدایا دو نصفمون نکنی به خاطر این(پناه می برم به خدا از شر شیطان رانده شده))اسلام و اینا را کشک می دونید اسلاما محدودیت می دونید تصمیم های *****ا میگید بد.تمام.هر چی بگین جواب های بسیار کوبنده تری می شنوید چون من جواب دارم فکر کنم حرفم حرفم جرف حقه.
میدونی مشکل کشورمون چیه؟؟؟اینه که کسایی که بالا نام بردی شدن همه کارمون اینه که خیلیا الکی آدم حساب شدن اینه که میخوان سرگرمیو از مملکتمون بگیرن تا براشون حمالی کنیم اینه که امثال شماها افسارتون دست مقاماته دولتیه و هر چی بگن چشم قربان,اینه که بیشتر مملکتمون یاد گرفتن تو سری بخورن اینه که به خاطر عقل بیش از حد محدود خیلیا دارن ازمون سوءاستفاده میکنن اینه که انقد تو سری خوردیم و حقمونو خوردن و به ریشمون خندیدن دیگه 80درصد مردم از همه چیز بی خبرن اینه که فک میکنیم ما راس دنیاییم و کارای همه کشورا و همه کهکشانا بر ضد ماست و بر ضد اسلام واقعا باید بره کسایی مثل شماها با این افکار تاسف خورد و دیگر هیچ
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...

پیام‌های داخل این موضوع
RE: Clash of Clans در ایران به دلیل ترویج خشونت و جنگ های قبیله ای ممنوع شده است! - توسط S.T.A.R.S - 01-01-2017, 03:57 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان