04-04-2017, 03:17 PM
(آخرین ویرایش: 04-04-2017, 03:47 PM، توسط Maziyar Hemmati.)
سلام به دانیال عزیز.
برادر نقد رو کامل خوندم، عالی بود و بدون هیچ کم و کاستی! بالاخره شاهد یک نقد درست و حسابی بودیم. نقدی که در اون از نمرههای الکی خبری نیست و منتقد با آزادی کامل تونست یه نقد رو به پایان برسونه. چیزی که این روزها توی گیمفا شاهدش نیستیم. توی گیمفا نمرات بیشتر از خود نقد ارزش داره! به نظرم بهتره چشمهامون رو روی متا ببنیدم و با دل خودمون یه بازی رو نقد کنیم! تا کی بگیم چون این نمره این بازی 5 شد پس حتماً ارزشی نداره! بیایید چشمهامون روی این نمرهها ببنیدم و با دل خودمون یه بازی رو انجام بدیم و نقدش کنیم. اما ممکنه جواب هم نده این روش! چون متاسفانه، مخاطبهای گیمفا اینطوری بار اومدن! به طوری که اگر توی مقالت از بازی تعریف و تمجید نکنی و نمره بالا بهش ندی با حجم بسیاری از فحاشیها رو به رو میشی! حالا بیا توی نقدت از بازی تعریف کن! بهش نمرهای نزدیک به نمره متاش بده! ببین چقدر منتقد خوبی میشی! ببین چطور کاربرها عاشقت میشن! به این میگن «فرهنگ سازی غلط» بیایید تغییر کنیم.
خب بریم سراغ نقد دانیال جان.
برادر از توضیح بخش داستان به شدت لذت بردم. درسته این عنوان رو تجربه نکردم و کلاً زیاد سبک وحشت - بقا مورد پسندم نیست ولی دلم میخواست بیشتر درباره داستانش بدونم. یه قسمتهایی از دموی بازی دیده بودم ولی خب فکر نکنم تا آخر زندگیم این عنوان رو تجربه کنم. کلاً نقد زیبایی بود و از خودندش به شدت لذت بردم. منتظر نقدهای بعدیت هستم دوست عزیز ...
«پ.ن چهارم: منتظر چیز جدیدی باشید...!» منتظریم ...