01-11-2019, 02:37 PM
(01-11-2019, 01:23 PM)White Beard نوشته است:(01-11-2019, 10:01 AM)top10fa نوشته است:سلام و درود.(01-09-2019, 05:53 PM)White Beard نوشته است:سلام و درود.
مدتی قبل، فتوشاپ رو نصب کردم و خیلی عالی کار میکرد، اما حالا که ویندوز رو تغییر دادهام و آخرین نسخه رو نصب کردم، اگر زیاد بهش فشار بیاورم، کراش میکنه و یا این ارور رو میده و اصلاً نمیدونم منظورش چیست. همۀ برنامهها را نصب هستم و خیلی به سیستمم میرسم و خیلی عالی مواظبش هستم و همۀ برنامهها رو آپدیت هستم؛ به همین دلیله که نمیدونم که مشکل از کجاست و اگر میشه، اساتید محترمی که در زمینۀ گرافیستی و فتوشاپ وارد هستند، کمک کنند و یه راه حلی را برایم پیدا کنید. پچش هم ریختم اما مشکل همچنان پابرجاست و نمیتونم هیچ کاری باهاش بکنم. ارور زیر، زمانی رخ میدهد که، میخواهم روی گزینۀ Edit کلیک کنم. لطفاً راهنمایی کنید.
اینم از ارور:
سلام . یه مشکلی که معمولا فتوشاپ با ویندوز داره اینه که با Protection هماهنگ نمیشه .
یه موردی که برا من همیشه اتفاق میفته همینه .
شما فتوشاپ رو ببند . بعد برو تو قسمت Virus & Threat Protection Setting
تیک قسمت Real-Time رو بردار و بعد فتوشاپ رو باز کن ببین درست میشه ؟
فکر کنم این روش شما جواب بده؛ میشه لطفاً از محیطش عکسی چیزی بگیرید که من بدونم کجاست. هرچقدر که میگردم پیداش نمیکنم. ویندوزم 10 است.
ممنون
بعد از این مسیر روی گزینه VIRUS & Threat Protection Setting کلیک کن و گزینه Real-Time Protection رو غیز فعال کن
هیچوقت از تلاش کردن دست بر ندار
تلاش کن ، عیب نداره اگه ببازی .
تلاش کن این بار بهتر ببازی . دنیا ماله خودته رفیق
تایم سیتی