08-20-2019, 07:21 PM
بازی Oddworld: Soulstorm به صورت انحصاری برروی فروشگاه اپیک گیمز منتشر میشود
بر اساس اطلاعات جدید منتشر شده، نسخهی رایانههای شخصی بازی Oddworld: Soulstorm به صورت انحصاری بررروی فروشگاه اپیک گیمز عرضه خواهد شد.
اخیرا، آقای لورن لنینگ (Lorn Lanning)، خالق سری بازیهای Oddworld، در توییتر خود بیانیهای در این مورد منتشر کرده که در آن تایید کرده است که بازی Oddworld: Soulstorm به صورت انحصاری برروی فروشگاه اپیک گیمز منتشر خواهد شد. وی کمکهای مالی را از جمله دلایل توافق با اپیک گیمز مطرح و اشاره کرد که تیم سازنده به این کمک برای خلق بهترین تجربهی ممکن نیاز داشت.
صحبتهای کامل لنینگ در این مورد:
نقلقول:من میخواهم به جامعهی طرفداران Oddworld اشاره کنم. شما به مدت چندین سال از ما و دید هنری ما حمایت کردید و به این خاطر از شما تشکر میکنم. نسخهی رایانههای شخصی بازی Oddworld: Soulstorm به صورت انحصاری برروی فروشگاه اپیک گیمز عرضه خواهد شد. نسخهی رایانههای شخصی و نسخههای کنسولی در تاریخی مشابه در سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر خواهند شد.
کاری که میخواهم انجام دهم این است که دلایل عرضهی بازی به صورت انحصاری در فروشگاه اپیک گیمز را با شما در میان بگذارم؛ چرا که شما شایستهی دانستن آن هستید. ما به طور ۱۰۰% خودما منابع مالی مورد نیاز را برای ساخت Oddworld: Soulstorm تامین کردهایم. Soulstorm جاهطلبانهترین بازی ما تا به حال است و ما به متعهد به ساخت یک بازی عالی هستیم که بالاترین سطح کیفی را برآورده خواهد کرد. اما این موضوع را باید بدانید که ما برای ساخت نسخهی Soulstorm، نیاز به کمکهای مالی اضافی داشتیم.
جاهطلبی مهم است. چیز دیگری که برایم مهم بوده، متعهد بودن به طرفداران است و آنها لیاقت بازیهای عالی را دارند. به عنوان یک ناشر مستقل، ما باید برای همکاری با یک شرکت، شرایط را ارزیابی و با شرکتی همکاری کنیم که به ما برای رسیدن به اهدافمان کمک خواهد کرد. اپیک گیمز از اهداف ما پشتیبانی کرده است و ما به این خاطر از آنها تشکر میکنیم.
بازی Oddworld: Soulstorm در تاریخی نامشخص در سال ۲۰۲۰ میلادی برای کنسولهای اکسباکس وان، پلیاستیشن ۴ و پلتفرم رایانههای شخصی منتشر خواهد شد.