01-17-2013, 05:21 PM
(01-17-2013, 05:11 PM)LEOPARD نوشته است:خیر انحصاری کنسول PS3 هست(01-17-2013, 05:04 PM)GamerStation نوشته است:(01-06-2013, 12:27 AM)Expellite نوشته است:(01-06-2013, 12:23 AM)Alpha نوشته است: میلاد من نظر شخصیه خودم رو گفتم و برای خودم یک معیار هایی داشتم تا فیفا 13 رو بهتر از دیس آنرد دونستم
بعدشم اصلا فک نمی کنم دیس آنرد حقش بیشتر از جایگاه 7 ام باشه
با اون گرافیک مزخرفش
لابد گرافیک Journey از Dishonored بهتر بوده. Journey که فقط دو تا نقاشی رنگی بود! 43:43:
به خدا اگه تو Journey رو بازی نکنی نمیفهمی چیه به قدری قشنگه که تا مدت ها از هر بازیی زده میشی
مگه رویPC هم هست؟؟؟؟؟؟
باز هم میگم این بازی واقعا واقعا واقعا واقعا قشنگه ، به نظر من بهترین بازی این نسل بود !!! واقعا آدمو میبره به یه دنیای دیگه به خدا اگه شما فقط یک بار این بازی رو بازی کنید از بازی هایی مثل Dishonored زده میشید !!! یعنی خیییلیییی قشنگ تر از Dishonored هست ! اصلا با بازی های معمولی قابل مقایسه نیست !!!
سعی میکنم یه بار که دارم بازیش میکنم فیلم بگیرم بهتون نشون بدم البته باز اونجوری چیزی معلوم نیست چون از روی LCD فیلم گرفتن کیفیت نداره .....
میدونید دوربین بازی چطوری حرکت میکنه ؟ با جابجا کردن دسته حرکت میکنه یعنی همون SIXAXIS
حتما سعی کنید برای یک بار هم که شده بازیش کنید ، من نزدیک 1 سال بود هیچ بازیی رو تموم نکرده بودم البته به جز RE6 ولی وقتی این بازی رو بازی کردم روحیه ی گیمریم زنده شد و تمومش کردم اونم 4 بار !!! امسال انقدر بازی های بدرد نخور منتشر شد که من فقط تا اولای بازی میرفتم و دیگه ادامشون نمیدادم و ولشون میکردم چون دلمو میزد ولی با این بازی واقعا به معنای واقعی حال کردم ....