امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک موضوعی مطرح شد،که مجبور شدم تو فروم بهش بپردازم...
(01-18-2013, 07:25 PM)GamerStation نوشته است: من کامنت های تو رو خوندم عرفان جان ، حرف هات بیشتر بر پایه ی آمار و ارقام بود و کاملا صحیح ، متاسفانه دلیل اینکه تو ایران این کنسول زیاد محبوب نشده این بود که گرافیک خوبی نداره و سخت افزارش به نسبت کنسول های دیگه ضعیف تر هست متاسفانه و متاسفانه چون بیشتر هم وطن های عزیزمون در ایران همه چیز بازی رو در گرافیک خوبش میبینن و کنسول Wii از گرافیک خوبی برخوردار نیست دیگه همه میگن این کنسول به درد نمیخوره و این مشکل رو داره و اون مشکل رو داره .... در صورتی که اگه یک بار بازی های این کنسول رو تجربه کنن میفهمن که کاملا در اشتباه هستن ، ولی در مورد اون دوست عزیزمون که میگه من بازی هاش رو تجربه کردم و خوشم نیومد باید بگم : دوست من قرار نیست که همه چیز با سلیقه ی شما یکی باشه ، شما خوشت نیومد ولی آیا درسته این کنسول رو زیر سوال ببری ؟ آیا درسته که کنسولی رو که این همه طرفدار داره بد بدونی ؟ خب منم از انحصاری های X360 خوشم نمیاد ولی باید بگم بده ؟ با اینکه از انحصاری های X360 خوشم نمیاد ولی این کنسول رو خریدم و باهاش بازی میکنم و حتی همون انحصاری هایی که به نظرم بد هست رو هم بازی میکنم تا بفهمم که چه نقاط ضعف و قوتی داره ....
بازی SKYRIM که در سال 2011 بهترین گیم سال شد رو من فقط 5 دقیقه بازی کردم و ازش متنفر شدم !!! ولی دلیل نمیشه بگم این بازی بده ، بلکه میگم به سلیقه ی من نمیخوره
در مورد کنترلر Move و کنترلر کنسول wii : وقتی کنسول وی در سال 2006 وارد بازار شد یک انقلاب بزرگ در صنعت گیم خلق کرد ، شما چطور محصولی که مال سال 2006 هست رو با محصولی که در سال 2010 منتشر شد مقایسه میکنی ؟ خب معلومه که در طی این همه سال و پیشرفت تکنولوژی محصولی که در 2010 عرضه بشه بهتر از مشابه قبلیش در سال 2006 هست ...
خیلی عذر می خوامممم شاید از حرفم ناراحت بشید .
ولی چه عذابی می کشید شما که انحصاری های ایکس باکس رو بازی می کنی واقعا...
من هیچ حرفی راجب قدرت سخت افزاری این کنسول نزدم و نمی زنم (چون من به جای PS2 خریدمش) من نظرمو گفته بودم دلیل نمیشه که ایشون بیان سر یک نظر شخصی با من بحث کنن که شما یکبار اویل رو تو این کنسول تجربه بکن (یک بازی طراحی شده مخصوص برای این کنسول) یا هر بازی دیگه ای مثل :زلدا که استفاده از کنترلر این کنسول برای این بازی بعضی جاها خیلی هم جالبه و راه رفتن و کنترلش اصلا جالب نیست
دیگه از شما واقعا انتظار اینطوری حرف زدن رو نداشتم ناسلامتی شما مدیر فروم هستی
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: یک کوضوعی مطرح شد،که مجبور شدم تو فروم بهش بپردازم... - توسط arash12 - 01-18-2013, 09:18 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد بازی The Cave سایت گیمفا در فروم Gameinfomer و Gamespot dark_prince277 4 1,907 02-14-2013, 04:45 PM
آخرین ارسال: FARDAD.MG13
  فروم چیست؟!!!! Amir Z Spam 14 3,720 12-26-2012, 01:35 PM
آخرین ارسال: Game Life
  از چت روم شدن فروم جلوگیری کنید! Real G 28 6,333 10-18-2012, 03:17 PM
آخرین ارسال: spartacus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان