چرا من هر چی مینویسم میزنه اسپمه ؟؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
من این مطلبو میخواستم بزارم ولی هر کاری کردم سایت قبول نکرد حتی تم های بیشتری با لینکشون گذاشته بودم که بزارم ولی قبول نکرد
واقعا که ... [img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
اینم مدرکش
سلام به همه
داشتم تو نت چرخ میزدم که این سایتو پیدا کردم
http://www.expothemes.com
تم های زیبایی توشه از قبیل
تم Iron Man 3
تم Assassin creed black flag
تم Dead space 3
[i]theme : [/i]Crysis 3
[i]theme : [/i]Tomb raider 2013
theme : Mass effect 3
theme : battlefield 4
theme : God of war : Ascension
theme : Halo 4
theme : Splinter cell : blacklist
theme : Dishonored
theme : Prototype 2Tom Clancy’s Rainbow 6: Patriots theme : COD BO2
theme : Hitman Absolution
به اندازه ای تم ها زیاده که نتونستم همشو بزارم , در ضمن تم فیلم و موارد دیگه هم توش هست
بعضی از تم ها صفحه ی logon رو هم تغییر میده
لازمه بگم که این تم ها برای ویندوز هفته ولی بعضی هاش ویندوز 8 رو هم ساپورت میکنه
دیگه دارم ازین سایت نا امید میشم [img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
من این مطلبو میخواستم بزارم ولی هر کاری کردم سایت قبول نکرد حتی تم های بیشتری با لینکشون گذاشته بودم که بزارم ولی قبول نکرد
واقعا که ... [img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
اینم مدرکش
سلام به همه
داشتم تو نت چرخ میزدم که این سایتو پیدا کردم
http://www.expothemes.com
تم های زیبایی توشه از قبیل
تم Iron Man 3
تم Assassin creed black flag
تم Dead space 3
[i]theme : [/i]Crysis 3
[i]theme : [/i]Tomb raider 2013
theme : Mass effect 3
theme : battlefield 4
theme : God of war : Ascension
theme : Halo 4
theme : Splinter cell : blacklist
theme : Dishonored
theme : Prototype 2Tom Clancy’s Rainbow 6: Patriots theme : COD BO2
theme : Hitman Absolution
به اندازه ای تم ها زیاده که نتونستم همشو بزارم , در ضمن تم فیلم و موارد دیگه هم توش هست
بعضی از تم ها صفحه ی logon رو هم تغییر میده
لازمه بگم که این تم ها برای ویندوز هفته ولی بعضی هاش ویندوز 8 رو هم ساپورت میکنه
دیگه دارم ازین سایت نا امید میشم [img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
آقا جان من کسی میتونه این مشکل اسکایریم رو حل کنه بهم بگه !
رو آیکون بازی که کلیک میکنم و میرم تو بازی وقتی لوگوی بتسدا رو نشون میده میره یه لحظه منو رو نشون میده و سریع بسته میشه . کرک razor 1911 رو ریختم درایور ها رو هم آپ کردم directx هم نصب کردم و.....
کمکک کنید
رو آیکون بازی که کلیک میکنم و میرم تو بازی وقتی لوگوی بتسدا رو نشون میده میره یه لحظه منو رو نشون میده و سریع بسته میشه . کرک razor 1911 رو ریختم درایور ها رو هم آپ کردم directx هم نصب کردم و.....
کمکک کنید