05-05-2013, 01:29 PM
(05-02-2013, 03:04 PM)'arash12' نوشته است: گیم پلی بد ؟...اسکایریم گیم پلی بد داره ؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]...حتما شوخی می کنی !...اسکایریم اسطورست و همچنین دارک سولز [img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
خدا شفا بده. حیف که نمیخوام بن شم[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
نقلقول: از rpg بازها بدم میاد اصلا متنفرممی دونی مشکل شما چیه ؟...مشکل ما اینه که نمونه ی بارز یک ایرانی هستی !...یعنی چی ؟...یعنی عقلت به چشمته ...{به قولی فقط نوک دماغتو می بینی}...مطمنم که هیچی از یک گیم سرت نمیشه ...و تنها چیزی که می بینی گرافیک و کات سنس های بین بازی هست...اونوقت به مدال افتخار میگی یک بازی خوب .:لول:. ....باهات بحث نمی کنم چون نظرن مثل یک بچه چهار ساله هم نیست
هیچی از بازی سرشون نمیشه اصلا اونایی که rpg بازن هیچی از بازی نمیفهمن
اصلا گیمر نیستن . حالا شما بیاید کال آف رو با یکی از بازی های rpg مقایسه کنید؟؟؟
اصلا به خودم اجازه نمیدم rpg بازی کنم اصلا به غرور گیمریم لطمه میزنه
فقط واستون متاسفم[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]