05-15-2013, 05:04 PM
war lords:battle cry 3 که 6-7 سال پیش بازیش میکردم،انقدر باحال بود که نگو ولی خوب از سر بیچارگی من بدبخت از کامپیوتر 128 گیگ گرافیک عتیقم حذف شد، از اون موقع تا حالا هنوز دنبالشمو میخوام دوباره امتحانش کنم ولی دیگه هیچ مغازه ای این بازی سال 2004 رو نداره اگه تونستید برا یه جا سراغشو بگیرید حاضرم بالاش 1 میلیون پول بدم، یه استراتژیک به تمام معنا بود حتی بازیهای استارتژیکی حالایی هم به گرد پاش نمی رسن، خیلی باهاش حال میکرد اما دیگه حالا ندارمش[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
اون موقع انگلیسیم افتضاح بود، اسمشو با صد جور بدبختی پیدا کردم اما دیگه پیداش نمیشه[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
اون موقع انگلیسیم افتضاح بود، اسمشو با صد جور بدبختی پیدا کردم اما دیگه پیداش نمیشه[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]