06-01-2013, 11:42 AM
(06-01-2013, 11:35 AM)'Admin' نوشته است: می دونین ایده سایت خیلی جالبه و والدین حمایت می کنن ولی.......ممنون از نظرتون دوست گرامی،
ولی هنوز تو ایران این فرهنگ جا نیفتاده که برای این امکنات تو نت هم باید پول بدن مگر اینکه عادت کنن. به نظرم سطح اعتبار آغازین رو وردارین و به جاش یه محدودیت زمانی بذارین. (Time Limit) مثلا 1 روز آزاد باشن هر بازی دوست داشتن رو انجام بدن. کلا محدود باشه کاربر. الان مثلا من خیلی علاقه داشتم مسابقه زبانش رو 1 بار حداقل امتحان کنم ولی نشد. رفتم دنبال زیست، بازم نشد. فقط تونستم یه اطلاعات عمومی رو بازی کنم که اونم خیلی سنگین بود. مثلا یکی از سوالات فکر کنم این بود:
کهکشان راه شیری چند تا ستاره داره [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
برای این مورد که فرمودید اتفاقا برنامه ای داریم،که در فاز 2 وبسایت عملی خواهد شد.فعلا طرح تئوری این فاز مطرح شده و به مرور انجام خواهد و نیمه اول به احتمال زیاد تا آخر ماه و نیمه دوم آن تا اواسط تابستون اجرا خواهد شد.با عملی شدن فاز دوم کار کاربران راحت تر می شود و خیلی بیشتر دستشون برای بازی کردن باز هست.و راههای برای کسب اعتبار نیز برای کاربران در نظر گرفته شده است.
پیشنهادی هم که شما برای محدوده زمانی دادید بسیار جالب هست و حتما در موردش فکر می کنم.
از طرفی هم بیشترین قشری که فعلا یوزر ما هستند و ما رو حمایت می کنند قشر دانشجو و بالاتر هستند.
البته هنوز ما تبلیغاتی برای سایت انجام نداده ایم و مشغول برنامه ریزی برای تبلیغات هستیم.
سوالات آزمون های عادی کمی پیچیدگی دارند مخصوصا اطلاعات عمومی اما آزمون های تخصصی بهتر هستند.