06-01-2013, 04:59 PM
(06-01-2013, 02:39 PM)'Reza_Funny' نوشته است: با عرض سلامسلام آیا شما به موتور آنریل انجین آشناییت دارید؟ اگر دارید به نظر شما من در تابستان مقاله های در این رابطه را بخوانم و یاد بگیرم یا بایستم آنریل 4 بیاد رابط کاربری شون و کار کردن باهاشون با همدیگر فرق داره آره یا نه مثلا اگه انریل 3 را یاد بگیرم می تونم با 4 هم کار کنم؟؟؟؟؟؟(دوستان دیگر هم اگه می دونند پاسخ بدهند.) ممنون سوال دیگری داشتم می خواستم بدانمخ برنامه نویسی را از کجا شروع کنم شما اگر لینکی چیزی در اختیار دارید در اختیار بنده قرار می دهید.
از همه دوستان خواهش می کنم تا نظرات و بیشنهادات و سوالات خود در مورد تابیک طراحی بازی در اینجا مطرح کنند تا نظم در آموزش حفظ شود و ترتیب درسها بهم نخورد
با تشکر سید رضا سعیدی
فقط الله29:
از جایی شنیدم: ((انسان دوست دارد بزرگ شود ولی وقتی بزرگ می شود حسرت کودکیش را می خورد.)) پس حال را دریاب تا از این بزرگتر نشدی فقط خدایی که انسان ها را آفرید به یاد داشته باش.)) یا الله شکر (چرا خدا را با این اسم زیبا که دوست دارد با این نام صدایش بزنیم صدا نزنیم!)
از جایی شنیدم: ((انسان دوست دارد بزرگ شود ولی وقتی بزرگ می شود حسرت کودکیش را می خورد.)) پس حال را دریاب تا از این بزرگتر نشدی فقط خدایی که انسان ها را آفرید به یاد داشته باش.)) یا الله شکر (چرا خدا را با این اسم زیبا که دوست دارد با این نام صدایش بزنیم صدا نزنیم!)