(06-04-2013, 12:43 AM)'arash12' نوشته است: خوب گل پسر گرامی ...فکر کنم زدن تاپیک جدا کار درستی نبود [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]...خوب دوحالت داره طرفدار بازی های خشن وجدی هستی یا بازی های پر جنب و جوش و کلا کودکانه...اگه بازی هایی مثل گاد اف وار رو کیلزون به سلیقت می خوره خوب PS3 انتخاب خوبیه برات !...وی اگه بازی های ورزشی و حرکتی با کینکت رو ترجیح میدی 360 بهتره گرچه بازی های جدی هم میشه بین بازی های 360 پیدا کرد...ولی یک حسی بهم میگخ X360 Z برای تو بهتره مطما باش با کینکتش هم کلی حال می کنی [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]اگه این حسه که اومده توی ذهنتون به خاطر آواتارمه،باید بگم که اون عکس داداشمه،اون بیشتر تو کاره بازی های بچه گونه و ورزشی هست(البته با هم خیلی وقتا بازیه جنگی کردیم ولی خودش علاقش رو بازی های ورزشی و ... هست).در مورد تاپیک هم،نمی دونستم کجا و چه جوری باید بزنم که از بقیه ی تاپیک ها موضوعش جدا نباشه اخه بخشی در این موردا نبود،ولی باشه سعی می کنم کمتر تاپیک این شکلی که بی ربط و جدا باشه بزنم.خودمم بیشتر بازی های جنگی و مفهمومی رو ترجیه می دم.در کل ممنونم
(06-04-2013, 12:33 AM)'Amir Fenix' نوشته است: اوه اوه اوه! همچین سوالی کردی تا فردا جنگ میشه تو این تایپیک [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]ممنونم.ولی اگه بخوام این نسل رو بخرم تا 3 سال دیگه باید کنسول رو بندازم دور!!!
من بی طرف بهت جواب میدم: ببین اولا که حتما کنسول های این نسل رو بخر چون تا نسل بعد بیاد و تا حک بشه هنوز خیلی مونده.
واسه سوالت هم که کدومو بخری: Ps3 بیشتر روی بازی هاش تمرکز کرده و همیشه هم موفق یوده و تونسته عناوین موفقی همیشه تولید کنه. اما کنسول Xbox علاوه بر انحصاری های کمی که داره ([img]images/smi/s0 (67).gif[/img]) بیشتر روی سرگرمی های اینترنتی کار کرده ، یعنی کار هایی رو که تو تو محیط Live میتونی انجام بدی خیلی بیشتر از PSN است. و آزادی عمل بیشتری هم داری
خلاصه به نظر من Ps3 بگیر چون بازی های فوق العاده ای داره و اینم بگم که بازی های Xbox هم کم نمیاره از ps3 ! فقط یه کم تعدادشون کمتره.
(06-04-2013, 12:44 AM)'msi' نوشته است: 10 20 30 40 کن تا انتخاب کنی.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]افتاد رو PSVITA!!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]