06-09-2013, 07:44 PM
(06-09-2013, 06:55 PM)'MOSTAFA.SHZ' نوشته است:چرا شما قضیه رو نمیگیرید من کی گفتم قدیمی نیست؟ هست ولی نه به اون اندازه.این تریلری هستش که بعد از تریلر Golden Age of Piracy منتشر شده.ولی اصلاتو سایت قرار داده نشد.چه جور به شما ربط نداره که تو سایت هست یا نه وقتی نباشه انگار که نا دیده گرفته شده بوده که من خیر سرم خواستم برا بعضی دوستان که میخوان همه ی تریلرا رو داشته باشن کاری کرده باشم.مثل فلفل نمیپرم آقا جان یکم درست حرف بزن من از این ناراحت شدم که شما متن اولیه رو درست نخوندی چون اونجا دلیل آوردن این تریلر رو هر چند کمی قدیمی آورده بودم.وسلام دعوا که نداریم با هم رفیق[img]images/smi/s0 (24).gif[/img](06-09-2013, 03:16 PM)'krazy_kow@' نوشته است: این چرا ی تریلر درست نمیده بیرون ؟
من چکار سایت دارم گفتم قدیمیه
(06-09-2013, 03:16 PM)'krazy_kow@' نوشته است: این چرا ی تریلر درست نمیده بیرون ؟
من چکار سایت دارم گفتم قدیمیه انتقاد ازت میکنن مث فلفل هندی نپر بالا
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again. And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man. All we need is that the world be as it is. And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i