06-11-2013, 12:18 PM
(06-11-2013, 05:47 AM)'MohsenPunisher' نوشته است:کلا بعضی از مپ ها چه تو مولتی و چه زامبی یه صفحه شترنجی میاد و تا میریم توش تو صفحه لودینگ می هنگه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img](06-11-2013, 04:58 AM)'mshadow90' نوشته است: با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان من USA***MEHRAN*** هستم و ای دی من تو 4D1 همین هست
با تشکر از آموزش کامل و بسیار مفید فقط من به یک مشکلی خوردم اساسی اونم اینه که تو زامبی با 8 تا از بچه ها رفتیم خیلی از مپ ها دی ال سی بود و کانکت نمیشد اومدیم این دی ال سی هایی که گزاشتی ریختیم کلا دیگه بازی باز نمیشه :| :| [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
یک آموزش هم از نصب دی ال سی ها میزاشتی ممنون میشدیم
=========================================================================================
راستش من قصد داشتم یه سری چیز ها رو به تاپیک آموزش اضافه کنم ، که به دلیل خراب بودن ویرایش کامل و عدم رسیدگی دوستان نتونستم کاری کنم.
در رابطه با dlc ها خدمتت بگم که خود بنده به این شکل عمل کردم = Revulution رو ریختم بعد کرک رو دوباره ریختم . بعدش Uprising رو ریختم و بعد دوباره Revulution و در مرحله آخر کرک رو . الان هم خیلی راحت چه در زامبی و چه در مولتی میتونم مپ dlc رو بازی کنم.