امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بقایای انسانیت: نقد و بررسی بازی The Last of Us
خیلی نقد خوبی نوشتین، مشکلاتی که گفتین من هم باهاشون برخورد کردم و واقعا عجیبه این چیزها از ناتی داگ! هر چند احتمال کمی هم هست که نسخه لیک شده بعضی از این مشکلات رو داره و در نسخه اصلی شاهدشون نباشیم،وگرنه این همه نقد که نمره کامل دادن یا حتی نمره کمتر دادن این مشکلات رو ندیدم ذکر کنن! خصوصا که بعضی جاها باگ گرافیکی هم دیدم! ولی در کل شاهکاری بود بس هنرمندانه و زیبا که لحظه لحظه بازی لذتی برای من داشت که اصلا باورم نمیشد در حال بازی کردن هستم،زندگی بود نه بازی! مخصوصا بار احساسی سنگینی که جای جای بازی به شکلی هنرمندانه و زیبا بین کاراکترها حس میشد و شخصیت الی که واقعا حضورش دلگرمی بود برای این دنیای مرده که با شخصیت پردازی و هوش مصنوعی فوق العاده اش جای خود را در دل هر کسی باز میکرد! Confused29:
\.\ '\. \' \.'\ \  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\ \  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'
 \  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\ \  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\ \  .'\ \\ \'.
' '\.\ '\. \' \.'\ \  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\ \  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \'
 \.'\\ .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\\  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\\  .'\ \\ 
\. ' '\.\ '\. \' \.'\\  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\\ .'\ \\ \'. ' '\.\ '\.\
' \.'\\  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\\  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \'\.'\\  .'\ \
\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\\  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\\  .'\ \\ \'. ' '\.\ '
\. \' \.'\\  .'\ \\ \'.' '\.\ '\. \' \.'\\  .'\ \\ \'. ' '\.\ '\. \' \.'\\  
it's raining to remind us our sins...
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آخرین بقایای انسانیت: نقد و بررسی بازی The Last of Us - توسط Slh_BlueIsland - 06-13-2013, 10:36 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,001 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,108 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,142 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,633 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,291 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان