06-18-2013, 02:58 AM
(آخرین ویرایش: 06-18-2013, 04:53 AM، توسط Jesper Kyd.)
به نام خدا
سلام به همه عزیزانی که این پست رو میخونن و منت میزارن بر سر ما !خب من چند هفته ای هست که به تیم تحریریه زحمت کش گیمفا پیوستم ولی این تاپیک رو تازگی ها دیدم و ردش رو از تو پروفایل دوست خوبم شایان زدم ![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
وگرنه زودتر بیوگرافی خودمو مینوشتم. البته ما که کسی نیستیم ولی دیدم همه بچه های گل و گلاب تحریریه و مدیران عزیز هم بیوگرافی نوشتن، گفتم منم بنویسم.
خب شروع میکنیم:
تاریخ تولد من 1374/12/16 هست و مفتخرم بگم که فقط دو روز از بهزاد جون کوچکترم ![img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
رشتم ریاضیه و تو مدرسه نمونه علامه طباطبایی شهرکرد(عقده ای خودتی ![img]images/smi/s0 (83).gif[/img]) درس میخونم.
دیگه بر همگان روشنه که من عاشق سبک مخفیکاری هستم. البته مخفیکاری اصیل نظیر سری MGS و سری Hitman، نه مثل اسپلینتر سل که فقط بولت تایم/Bullet Time کم داره ![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تو زندگیم همیشه خواسته هام رو از خداوند متعال میخوام و تا اینجای کار هم که هر چی خواستم بهم داده و من نوکرشم ![img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (93).gif[/img]
خب دیگه واقعاً سرتون رو درد آوردم؛ فقط خواستم بیشتر با هم آشنا بشیم. چون من آدم ساده و صادقی هستم ![img]/images/smi/new/111.gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
جا داره یه خسته نباشید هم به همه مدیران، اعضای تحریریه و کاربران سایت که واقعاً بهترین کاربران دنیای مجازی هستند( به جز چند مورد انگل ![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]) بگم.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
واسه همتون آرزوی موفقیت دارم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
!Video Games ruined my life, Good thing I have two extra