06-20-2013, 05:23 PM
(آخرین ویرایش: 06-20-2013, 05:31 PM، توسط azizalizad.)
(06-20-2013, 02:07 PM)'Expellite' نوشته است: من که فعلا نمی تونم جواب بدم. هر کدوم مزیت خودشون رو دارن:کی گفته پهنای باند esram 200gb/s هست؟ این پهنای باند فقط برای خود موو انجین هاست و در مورد gpu و dramو... اصلا اینجوری نیست قیمت زیادم برای کینکت هستش ربطی به حافظه نداره چون طراحی gddr5 هم زیاد ارزون نیست
1. PS4 مجهز به 1152 هسته پردازش گرافیکی در فرکانس 800 هستش. Xbox One کمتره و 768 تا هسته گرافیکی در همون فرکانس داره.
2. هر دو مجهز به پردازشگر 8 هستهی جاگوارن.
3. PS4 مجهز به حافظه DDR5 با فرکانس 5.5 گیگاهرتزی هست در صورتیکه Xbox One حافظه اش DDR3 با فرکانس 2133 هستش.
4. Xbox مجهز به 30 مگابایت eSRAM هست که تا حد 200 گیگابایت پهنای باند اضافه مموری میده و PS4 رو رد می کنه ولی این بستگی به استفاده و پشتیبانی توسعه دهندگان بازی داره.
5. مصرف برق و گرمای Xbox به خاطر گرافیک ملایم تر و مموری پایین تر، کمتر هست.
6. Kinect نکته کلیدی قضیه با امکاناتی به مراتب بهتر هست.
7. Xbox مجهز به دو سیستم عامله: Xbox OS و هسته ویندوز.
در رابطه با هک و امکان اجرای بازی های غیر اورجینال چیز خاصی دستم نیست. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
در پایان من که تا اینجا طرفدار PS4 هستم ولی بازم نمی تونم به طور قطع رای بدم. در این 5-6 ماه ممکنه خیلی چیزا عوض بشه. البته در نظر داشته باشین که قیمت کینکت 60 دلاره. این که چرا Xbox گرونتره به نوعی برمیگرده به eSRAM که حافظه گرونی هست ولی مایکروسافت ریسک کرد. سونی همه چیزش جامده یعنی همواره در دسترسه ولی پتانسیل های مایکروسافت میتونه با نادیده گرفتن این کنول توسط توسعه دهندگان به کل نابود بشه.
بعدشم دیگه لطفا اطلاعات ناقص به مردم ندین
این معماری مموری xbox هست همون جوری که میبینید اگه به پیچیده ترین حالت ممکن هم با این سیستم کار کنند و بتونن کنترلش کنند پهنای باند از 136 بیشتر نمیشه که اونم استفاده همزمان از dram و esram رو میخواد که عمرا [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] در صورتی که خود dram توی ps به تنهایی پهنای 176 گیگ در ثانیه رو میده چطوری حساب کردی شما رسید به 200 ؟؟؟؟؟
بعد یه چیزی فکر کردی 2 تا سیستم عامل داشتن xbox خوبه؟ همچین همین رمشو بخوره که .... همین جوری 3 گیگ درگیره برای سیستم عامل هاش که توی سونی فقط 1 گیگ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] درمورد هک هم هیچی نمیشه گفت این قضیه 24 ساعت و ... همه چرته کنسول جیلبریک شه همه اینا الکی میشه ولی سونی همیشه سخت تر بوده توی جیلبریک
مصرف برق xbox کمتره چون از ddr3 استفاده میکنه و سونی gddr5 کلی ولتاژ و ... فرق میکنه کلا همین جوری گفتیا